Velika ljubav

Veza s manekenkom zgrozila baku i djeda ove slavne djevojke, no ona slijedi svoje srce

Cara Delevingne i Paris Jackson (Foto: Profimedia) - 1 Cara Delevingne i Paris Jackson (Foto: Profimedia) - 1 Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne i Paris Jackson (Foto: Profimedia) - 2 +0 Cara Delevingne i Paris Jackson (Foto: Profimedia) - 1 Galerija

Cara Delevingne i Paris Jackson svojom su ljubavnom vezom uzrujale jako konzervativne baku i djeda djevojke.

Paris Jackson i Cara Delevingne svojom su navodnom vezom uzrujali jako konzervativne baku i djeda mlade Jackson. Joe i Katherine Jackson su zgroženi i zabrinuti zbog odnosa njihove unuke i divlje britanske manekenke. Otkako su se upoznale na dodjeli MTV-jevih nagrada, Paris i Delevingne su nerazdvojne.

Pogledaj i ovo Cara Delevingne Nije bilo dobro Zbog njezinih uznemirujućih fotografija svi su plakali, a sada je isplivala istina što se iza njih krije: "Zahvalna sam na njima"

Iako su u početku svi pretpostavljali da se radi o prijateljstvu, čini se da je odnos dviju ljepotica ipak nešto kompleksniji. Osim toga, nedavno je Paris podijelila i fotografiju svoje spavaće sobe, a u njoj je pozirala Cara.

Komentarima se pridružio ubrzo i brat mlade Paris - Prince Jackson, koji očito odobrava sestrinu novu vezu. Katherine i Joe s tim se ne mogu pomiriti, ne vjeruju u homoseksualne odnose i smatraju da bi njihova unuka trebala biti u vezi sa muškarcem. Ipak, Paris nikog ne sluša kad je u pitanju Cara. Kći pokojnog Michaela Jacksona slijedi svoje srce.

 

a r t .

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene