Cara Delevingne i Paris Jackson svojom su ljubavnom vezom uzrujale jako konzervativne baku i djeda djevojke.

Galerija


Paris Jackson i Cara Delevingne svojom su navodnom vezom uzrujali jako konzervativne baku i djeda mlade Jackson. Joe i Katherine Jackson su zgroženi i zabrinuti zbog odnosa njihove unuke i divlje britanske manekenke. Otkako su se upoznale na dodjeli MTV-jevih nagrada, Paris i Delevingne su nerazdvojne.

Vezani članci Ashley Benson i G-Eazy - 2 S njime je brzo preboljela bivšu suprugu i ne mogu obuzdati strasti ni u javnosti kad su skupa Paris Jackson i Gabriel Glenn U suzama priznala da ne može zamisliti život bez njega pa ga ostavila kako bi se fokusirala na sebe

Iako su u početku svi pretpostavljali da se radi o prijateljstvu, čini se da je odnos dviju ljepotica ipak nešto kompleksniji. Osim toga, nedavno je Paris podijelila i fotografiju svoje spavaće sobe, a u njoj je pozirala Cara.

Komentarima se pridružio ubrzo i brat mlade Paris - Prince Jackson, koji očito odobrava sestrinu novu vezu. Katherine i Joe s tim se ne mogu pomiriti, ne vjeruju u homoseksualne odnose i smatraju da bi njihova unuka trebala biti u vezi sa muškarcem. Ipak, Paris nikog ne sluša kad je u pitanju Cara. Kći pokojnog Michaela Jacksona slijedi svoje srce.

 

a r t .

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on