Cara Delevingne i Paris Jackson svojom su ljubavnom vezom uzrujale jako konzervativne baku i djeda djevojke.

Galerija


Paris Jackson i Cara Delevingne svojom su navodnom vezom uzrujali jako konzervativne baku i djeda mlade Jackson. Joe i Katherine Jackson su zgroženi i zabrinuti zbog odnosa njihove unuke i divlje britanske manekenke. Otkako su se upoznale na dodjeli MTV-jevih nagrada, Paris i Delevingne su nerazdvojne.

Vezani članci Kaia Gerber Kći supermodela potaknula šuškanja da ljubi svoju kolegicu, sve češće razmjenjuju nježnosti i zagrljaje Cara Delevingne i Kaia Gerber Nisu skidale ruke jedna s druge: Kći slavnog supermodela i njezina kolegica samo su prijateljice ili?

Iako su u početku svi pretpostavljali da se radi o prijateljstvu, čini se da je odnos dviju ljepotica ipak nešto kompleksniji. Osim toga, nedavno je Paris podijelila i fotografiju svoje spavaće sobe, a u njoj je pozirala Cara.

Komentarima se pridružio ubrzo i brat mlade Paris - Prince Jackson, koji očito odobrava sestrinu novu vezu. Katherine i Joe s tim se ne mogu pomiriti, ne vjeruju u homoseksualne odnose i smatraju da bi njihova unuka trebala biti u vezi sa muškarcem. Ipak, Paris nikog ne sluša kad je u pitanju Cara. Kći pokojnog Michaela Jacksona slijedi svoje srce.

 

a r t .

A post shared by Paris-Michael K. Jackalope (@parisjackson) on