ne zna se uzrok

ODVEDENA U KOLICIMA Panika u Manilli: Djevojke redom padaju u nesvijest!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sve više natjecateljica posljednih dana ima problema zbog kojih otkazuju pojavljivanje na raznim događanjima.

Svega nekoliko dana dijeli nas od ovogodišnjeg izbora za Miss Universe. Kandidatkinje su već stigle na Filipine, točnije u Manilu gdje se odvijaju posljednje pripreme uoči samog izbora. Djevoje su pred sve većim pritiskom, a ono što posebno zabrinjava su zdravstveni problemi koji se javljaju kod sve više kandidatkinja.

Pogledaj i ovo showbuzz nastup u Manili HOĆE LI DO FINALA? Pogledajte kako je sjajna Barbara predstavila Hrvatsku!

Miss Curacaa Chanelle de Lau onesvijestila se tijekom fotografiranja sa sponzorima, a na istom događaju pozlilo je i predstavnici Angole Luisi Baptisti koja je potom izvedena iz dvorane. Sličan problem imala je i miss Italije Sophia Sergio koja je svijest izgubila prošle nedjelje na jednom balu dok je miss Djevičanskh otoka Erica Creque u kolicima odvedena s večere.

Predstavnica Nikaragve Marina Jacoby u jednom intervjuu također je priznala ima problema sa zdravljem."Ne osjećam se dobro. Imam upalu grla vjerojatno zbog jet laga", otkrila je misica. Zdravstvene probleme prijavila je i predstavnica Poljske Izabella Krzan koja je preskočila dva događaja jer se nije osjećala dobro. Organizatori izbora za miss još se nisu službeno očitovali oko sve većeg broja zdravstvenih smetnji natjecateljica no većina njih vrlo vjerojatno prouzrokovana je nedostatkom sna i promjenom vremenske zone, prenosi ABS- CBN News.

U Manili se nalazi i naša predstavnica Barbara Filipović koja srećom do sada nije imala nikakvih ozbiljnijih problema.

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene