Kome bolje stoji?

Nasljednica Pamele Anderson uhvaćena u crvenom kupaćem kostimu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pamela Anderson proslavila je crveni kupaći kostim u seriji Baywatch, a sada ga nosi Kelly Rohrbach u filmskom nastavku.

Započelo je snimanje filmskog nastavka jedne od najpopularnijih američkih serija. Naravno, radi se o legendarnom 'Baywatchu', a glavne uloge pripale su zgodnom Zacu Efronu i Dwayne 'The Rock' Johnsonu, dok će glavnu negativku tumačiti prekasna indijska glumica Priyanka Chopra. Naravno, ne bi to bio 'Baywatch' bez zgodnih plavuša koje trčkaraju po pješanoj plaži u zaštitnom znaku serije – crvenom kupaćem kostimu koji je proslavila Pamela Anderson.

Pogledaj i ovo Pamela Anderson - 4 ponovo očarala ljepotom Bivša seks-bomba 90-ih na zabavu poslije Oscara došla bez trunke šminke, a društvo joj je pravila njezina najdraža osoba!

Zanosna manekenka i bivša cura Leonarda DiCaprija, Kelly Rohrbach u petak je na snimanju na Floridi nosila novu verziju kupaćeg kostima. Ostala je crvena, prepoznatljiva boja, dok je dizajn izmijenjen. Ali, ono najvažnije je da jednako dobro stoji seksi Kelly, kao što je stajao i prsatoj Pameli. Što se nas tiče, mi ovaj izbor za novu nasljednicu C.J. Parker itekako odobravamo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene