Pamela Anderson proslavila je crveni kupaći kostim u seriji Baywatch, a sada ga nosi Kelly Rohrbach u filmskom nastavku.


Započelo je snimanje filmskog nastavka jedne od najpopularnijih američkih serija. Naravno, radi se o legendarnom 'Baywatchu', a glavne uloge pripale su zgodnom Zacu Efronu i Dwayne 'The Rock' Johnsonu, dok će glavnu negativku tumačiti prekasna indijska glumica Priyanka Chopra. Naravno, ne bi to bio 'Baywatch' bez zgodnih plavuša koje trčkaraju po pješanoj plaži u zaštitnom znaku serije – crvenom kupaćem kostimu koji je proslavila Pamela Anderson.

Vezani članci Pamela Anderson - 2 Platinasta ljepotica i nakon 23 godine stane u seksi badić koji ju je proslavio: "Nosim ga nekad" Slika nije dostupna Što kažete - može li nadmašiti Pamelu Anderson?

Zanosna manekenka i bivša cura Leonarda DiCaprija, Kelly Rohrbach u petak je na snimanju na Floridi nosila novu verziju kupaćeg kostima. Ostala je crvena, prepoznatljiva boja, dok je dizajn izmijenjen. Ali, ono najvažnije je da jednako dobro stoji seksi Kelly, kao što je stajao i prsatoj Pameli. Što se nas tiče, mi ovaj izbor za novu nasljednicu C.J. Parker itekako odobravamo.