Našao onu pravu

Sjećate li se bucmastog i nespretnog Nevillea iz ''Harryja Pottera''? Ovih dana se oženio

Matthew Lewis (Foto: Getty Images) Matthew Lewis (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Lewis (Foto: Getty Images) Matthew Lewis (Foto: Getty Images) Matthew Lewis (Foto: Getty Images) Matthew Lewis (Foto: Getty Images) Matthew Lewis (Foto: Getty Images) +0 Matthew Lewis (Foto: Getty Images) Galerija

Matthew Lewis, javnosti najpoznatiji kao glumac u serijalu o najpoznatijem čarobnjaku na svijetu, proteklog je vikenda oženio američku lifestyle blogericu Angelu Jones.

Zvijezda filmskog serijala o Harryju Potteru, Matthew Lewis koji je igrao ulogu simpatičnog Nevilla Longbottoma objavio je na Instagramu i Twitteru fotografije vjenčanja sa zaručnicom Angelom Jones.

Pogledaj i ovo Evanna Lynch više nije plavuša Pamtimo je kao simpatičnu Lunu iz Harryja Pottera, no otad se dosta promijenila, a godinama je u tajnosti ljubila i kolegu iz filma!

Matthew Lewis (Foto: Getty Images) Matthew Lewis (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Matthew Lewis proslavio se ulogom u filmovima o najpoznatijem čarobnjaku na svijetu i to kao dječak koji nije imao sreće u ljubavi. U stvarnom životu, priča je malo drugačija jer Matthew je svoju sreću pronašao s američkom blogericom Angelom Jones, s kojom je uplovio u bračnu luku.

 

A post shared by Italy | Photographer | Wedding (@bottega53) on

Mladom glumcu čestitali su kolege među kojma i Tom Felton poznatiji kao Draco Malfoy iz “Harry Pottera“ i Sam Claflin s kojim je zajedno glumio u filmu “Tu sam pred tobom“.

Matthew je Angelicu zaprosio 2016. godine nakon kratke veze, samo četiri mjeseca nakon njezina razvoda od prvog supruga.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene