Sjećate se Rubi?

Ovo seksi biće se vraća na male ekrane!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Doma TV na male ekrane vraća vruću Rubi!

Jedna od ponajboljih predstavnica ovog žanra, remake originalne verzije iz 1968. godine s atraktivnom Barbarom Mori u ulozi života'Rubi' od 11.ožujka na Doma TV-u.

Pogledaj i ovo showbuzz U ime časti Nakon smrti supruge upoznao je djevojku iz snova

Ova je telenovela vinula u nebo mnogobrojne glumce poput Sebastiana Rullija te prelijepe Jacqueline Bracamontes ('Slomljeno srce', 'Magična privlačnost').

Atraktivnoj Barbari Mori to je bila posljednja uloga u ovom televizijskom žanru - ona zanosne Rubi.

>> Nova sezona turske serije koja je razotkrila šokantne obiteljske tajne

Rubi je nevjerojatno lijepa djevojka skromnog podrijetla i visokih aspiracija. Kao i sve žene Rubi želi doživjeti pravu ljubav, ali je istovremeno privlači novac i moć. Privučena bogatstvom, koje smatra da svojom ljepotom zaslužuje, Rubi odluči udati se za čovjeka kojeg ne voli, koji joj može pružiti luksuzan život. Na putu ostvarenja svog sna Rubi uči da su taština, oholost i prijevara grijesi za koje sama mora odgovarati.

Barbara Mori je s tri godine, kad su se otac Urugvajac japanskog podrijetla i majka Meksikanka razveli, preselila u Meksiko. Već sa 14 godina radila je kao konobarica i tada ju je zapazio modni dizajner Marcos Toledo koji ju je pozvao da dođe raditi za njega kao model. Kasnije je učila glumu u Centru 'El Centro de Estudios de Formación Actoral'.

Imale je uloge u par sapunica i jednoj humorističnoj seriji. 'Rubi' joj je donijela slavu a nakon nje lijepa glumica je glumila u blockbusteru 'Žena mog brata' s Christianom Meierom. Glumila je i u filmu indijskog producenta 'Kites' 2010. godine. Nakon tog filma dijagnosticiran joj je rani stadij raka te je o svojoj bolesti progovorila u dokumentarcu '1a Minute' s ostalim zvijezdama koji su prebrodili rak poput Olivije Newton –John i Melisse Etheridge, dok je naratorica tog dokumentarnog filma bila Kelly McGillis.
Barbara je 2002. godine osvojila nagradu MTV Movie u kategoriji 'Hottest Girl' – film 'Inspiracion'.

O RADNJI SERIJE:
Rubi je rođena u relativno siromašnoj obitelji, ali je umjesto bogatstvom obdarena nevjerojatnom ljepotom. Odrasta sanjajući o bogatstvu i odluči da će iskoristiti svoju ljepotu kako bi se udala za bogatog muškarca koji će joj omogućiti luksuz i život o kakvom je sanjala.

Uz pomoć sestre Cristine Rubi dobiva stipendiju i školuje se na privatnom fakultetu. Dok Cristina naporno radi svaki dan kako bi pomogla majci otplaćivati kuću u kojoj žive, Rubi uživa u studentskom životu. Upoznaje Maribel, bogatu, dragu i nepretencioznu djevojku koja je nakon jedne nesreće ostala hendikepirana. Maribel prihvaća Rubino prijateljstvo ne shvaćajući da joj je Rubi zavidna. Kad Maribel dovede Rubi u svoju prekrasnu kuću, Rubi postane još čvršća u uvjerenju da i ona zaslužuje biti bogata i odluči učiniti sve kako bi to postala.

Zbog svog hendikepa Maribel je povučena i sramežljiva, pa puno vremena provodi na internetu. Na jednom chatu upoznaje ljubaznog mladića Hectora. Dopisujući se oni postaju prijatelji i svakodnevno se nalaze na chatu. Kada Hector i Maribel konačno odluče susresti se, Hector je šokiran njenim izgledom, ali se brzo sabere shvativši da je to osoba koju voli i zaprosi je.

Maribel sretno prihvati ponudu. Hector predstavi Rubi svom najboljem prijatelju, mladom ortopedu Alejandru. Istog trenutka među njima rodi se strast i ljubav. Maribel je radosna jer se Rubi konačno zaljubila u bogatog, zgodnog doktora koji će ispuniti njene snove. No, Alejandrova obitelj nije bogata i Rubi mora odlučiti hoće li se udati za svoju ljubav ili nastaviti potragu za bogatstvom. Nažalost, Rubi odluči odustati od vjenčanja i pravoj ljubavi pretpostaviti potragu za bogatstvom. Alejandro ostaje slomljenog srca i zauvijek ostavlja Rubi te se posveti poslu.

Sada je Rubi sigurna da se želi udati za bogataša i spremna je iznevjeriti i svoju prijateljicu. Obuzeta ljubomorom i pohlepom Rubi odluči preoteti Hectora Maribel. Ona ga zavodi svojom ljepotom i uspijeva osvojiti. Postigla je sve što je željela: novac, nakit i raskoš. Njezin se san ispunio, ali je i Rubi naučila da su taština, pohlepa i prijevara veliki grijesi i da bogatstvo u novcu nije dovoljno za sreću.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene