Mišićavi ljepotani

Ovo su miljenici žena kojima muškarci zavide!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mišićava muška tijela često su predmet divljenja ne samo ženskog dijela populacije već i onog muškog. A kako i ne bi bila kad je u njihov izgled uloženo itekako puno truda i znoja.

U priloženoj galeriji fotografija pogledajte neka od slavnih tijela i to razgolićena i zavodljiva, kao i teško odoljiva.

Pogledaj i ovo Dejan Lovren (Foto: Instagram) Maksimalni hedonizam Lovren otkrio svoj isklesani torzo, ali i misteriozno napomenuo kako na jahti "putuje prema..."

Novi Superman, glumac Henry Cavill kojeg ćete uskoro imati priliku gledati u filmu 'Man of Steel' izgleda baš kao što Superman i treba izgledati - kao da je u svkom trenutku spreman rukama podići automobil. Ukoliko još niste pogledali trailer za ovaj blockbuster, to možete učiniti u priloženom videu.

>> Iron Man 3 stiže u kina: Osvojite vrijedne nagrade!

Nakon što je svijet šokirao izjavom kako se nada da bi Ana Frank da je živa rado bila belieber, Justin Bieber je na Instagramu objavio fotografiju svog tijela bez majice.

Hollywoodski ljepotan Ryan Gosling pokazao je svoje novo tijelo u filmu 'The Place Beyond The Pines' u kojem tumači sportaša Lukea.

Na ovoj fotografiji koja prikazuje njegovo izdanje tijekom odmaranja od snimanja nadolazećeg filma 'Java Heat', glumac Kellan Lutz je pokazao izdanje na kojem mu zasigurno zavide mnogi muškarci.

Glumac Derek Theler, zvijezda filma Baby Daddy odlučio se na Instagramu igrati superheroja pa je objavio fotografiju na kojoj kao da 'leti'. Ispod nje je napisao: 'Netko je u nevolji'.

Dizajner Marc Jacobs nije mogao ne pokazati svoje definirane mišiće tijekom odmora u Rio de Janeirou sa dečkom Harryjem Louisom.

Diego Boneta, zvijezda filma 'The Rock of Ages' podijelio je na Instagramu fotografiju tijekom snimanja za mučki magazin Men's Health.

Mark Wahlberg je poznat po nabildanom tijelu. A u filmu 'Pain&Gain' pokazao je svoje velike muževne mišiće na koje ljepši spol sigurno nije ostao ravnodušan.

Patrick Schwarzenneger, bivši dečko pjevačice Taylor Swift te sin popularnog Terminatora Arnolda Schwarzenneger pokazao je izdefinirano tijelo na plaži u Miamiju.

Joseph Morgan, zvijezda serije 'The Vampire Diaries', pravi je zavodnik tinejdžerica. Pogotovo kad je bez majice.

Shia LaBeouf, zvijezda Transformersa, isprva se doimao sramežljivim dečkom. No, izgleda kako se i on voli pohvaliti svojim nabildanim tijelom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene