Sretni blagdani

FOTO Ovako seksi ljepotice dočekuju Božić

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

One su lijepe, poznate i jako seksi, a uz njih je svaki dan blagdan...

Poznate ljepotice vole pokazivati svoja raskošna tijela tijekom cijele godine, no njihovi obožavatelji posebno su sretni kad im upute seksi pozdrave povodom blagdana.

Pogledaj i ovo Irina Shayk - 2 "Ne budi neukusna" Irina Shayk pozirala u nikad provokativnijem izdanju: "Ti si jedna od najljepših žena na svijetu, ali to ne znači da ti sve pristaje"

Kapice djeda Božićnjaka, crveni korzeti, podvezice... Izdvojili smo par poznatih ljepotica koje će vas zagrijati za Božić svojim seksi izdanjima...

Brojni poznati Hrvati prisjetili su se svojeg najljepšeg Božića

Irina Shayk

Lijepa Ruskinja Irina Shayk, djevojka nogometaša Cristiana Ronalda, jedva čeka Božić. 'Najljepše božićno drvce koje sam ikada vidjela', napisala je u opisu fotografije objavljene na Instagramu na kojoj sva u bijelom pozira pokraj velikog božićnog drvca. Iako je ona oduševljena drvcem, nas je više oduševila njezina pojava.

 

A photo posted by irinashayk (@irinashayk) on

Kendall Jenner

Bila je ovo više nego uspješna godina za mladu Kendall Jenner. Manekenska karijera joj cvjeta, a snimila je i provokativni adventski kalendar. Čini se da Kendall ipak nije bila baš jako dobra budući da je završila u krilu djeda Božićnjaka koji je tuče po guzi. Dok je u donjem rublju i halterima, naravno.

Rihanna

Ni Rihanna ne može odoljeti blagdanskoj euforiji! Prošle godine je pozirala u donjem rublju, a ne sumnjamo da će nas nečim sličnim počastiti i ovih blagdana.

Amy Willerton

'Dok čekam ispod božićnog drvca', napisala je Amy u opisu fotografije objavljene na Instagramu. Ova britanska manekenka već je sama po sebi najljepši mogući poklon za Božić.

 

A photo posted by Amy Willerton (@missamywillerton) on

Leilani Dowding

Još jedna britanska manekenka, Leilani Dowding, željno iščekuje Božić.Prošle je godine snimila božićni editorijal u crvenom donjem rublju i kapici djeda Božićnjaka, a i ove smo ga se godine rado prisjetili...

 

A video posted by Leilani Dowding (@leilanidowding) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene