Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Izbor za Miss Hrvatske pruža mogućnost učenja i usavršavanja svim sudionicama, a nekima bi to mogla biti prekretnica u životu i novi put kojim će krenuti.


Vlasnice licence izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta Iva Loparić Kontek i Maja Vračarić Kuljiš marljivo pripremaju ovogodišnje natjecanje i pozivaju sve zainteresirane djevojke da se prijave za ovogodišnji izbor.

Kraljica Hrvatske Ivana Gugić i Domagoj Vida čekaju prvo dijete

Vezani članci Slika nije dostupna Za ljepotu se trpi: 'Obavi svoju funkciju, a svoje muke onda isplači u sobi' Slika nije dostupna Najljepša izvan Hrvatske: 'Ostajemo ako nađemo posao, život je tu ljepši'

'Ako želiš pokazati svijetu da si lijepa, pametna, talentirana i samouvjerena – prijavi se na izbor za Miss Hrvatske i pobjedi! Ovo natjecanje pružit će ti šansu da pokažeš sve svoje kvalitete ali i da naučiš mnogo toga. Prigoda je to da upoznaš djevojke iz cijele Hrvatske, sklopiš nova prijateljstva i poznanstva, otputuješ na mjesta na kojima do sada možda nisi bila', poručuju Iva i Maja.

Izbor za Miss Hrvatske pruža mogućnost učenja i usavršavanja svim sudionicama, a nekima bi to mogla biti prekretnica u životu i novi put kojim će krenuti. Titula Miss Hrvatske ne čine samo nagrade sponzora, naslovnice časopisa i intervjui pred kamerama – to je ponosno predstavljanje svoje zemlje pred očima cijelog svijeta.

Sve zainteresirane djevojke mogu ispuniti prijavnicu na internetskim stranicama miss.hr, a nakon toga slijedi poziv za casting i regionalna natjecanja. Neki datumi prednatjecanja već su poznati pa organizatorice najavljuju izbor za Miss Krapinsko-zagorske županije koji će se održati 06. travnja te izbor za Miss Sisačko-moslavačke županije koji će se održati 18. travnja u Petrinji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook