Novi izbor

Otvorene su prijave za Miss Hrvatske 2015. - Jesi li ti među njima?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Izbor za Miss Hrvatske pruža mogućnost učenja i usavršavanja svim sudionicama, a nekima bi to mogla biti prekretnica u životu i novi put kojim će krenuti.

Vlasnice licence izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta Iva Loparić Kontek i Maja Vračarić Kuljiš marljivo pripremaju ovogodišnje natjecanje i pozivaju sve zainteresirane djevojke da se prijave za ovogodišnji izbor.

Pogledaj i ovo showbuzz Angelica Zacchigna PRVI INTERVJU S NOVOM MISICOM: 'Najveća podrška su mi mama, tata i dečko'

Kraljica Hrvatske Ivana Gugić i Domagoj Vida čekaju prvo dijete

'Ako želiš pokazati svijetu da si lijepa, pametna, talentirana i samouvjerena – prijavi se na izbor za Miss Hrvatske i pobjedi! Ovo natjecanje pružit će ti šansu da pokažeš sve svoje kvalitete ali i da naučiš mnogo toga. Prigoda je to da upoznaš djevojke iz cijele Hrvatske, sklopiš nova prijateljstva i poznanstva, otputuješ na mjesta na kojima do sada možda nisi bila', poručuju Iva i Maja.

Izbor za Miss Hrvatske pruža mogućnost učenja i usavršavanja svim sudionicama, a nekima bi to mogla biti prekretnica u životu i novi put kojim će krenuti. Titula Miss Hrvatske ne čine samo nagrade sponzora, naslovnice časopisa i intervjui pred kamerama – to je ponosno predstavljanje svoje zemlje pred očima cijelog svijeta.

Sve zainteresirane djevojke mogu ispuniti prijavnicu na internetskim stranicama miss.hr, a nakon toga slijedi poziv za casting i regionalna natjecanja. Neki datumi prednatjecanja već su poznati pa organizatorice najavljuju izbor za Miss Krapinsko-zagorske županije koji će se održati 06. travnja te izbor za Miss Sisačko-moslavačke županije koji će se održati 18. travnja u Petrinji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene