Niste ga pogledali?

Otporan je na sve: I dalje je najgledaniji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najgledaniji film u sjevernoameričkim kinima već drugi tjedan zaredom je "Hobbit: Smaugova pustoš", s ostvarenim prihodima u visini 32,5 milijuna dolara tijekom protekloga vikenda prikazivanja.

"Hobbit" se pokazao otpornim čak i na agresivnu medijsku kampanju koja je prethodila kino distribuciji komedije "Anchorman 2: The Legend Continues", koja se tako našla na drugome mjestu sa zarađenih "samo" 26,8 milijuna dolara.

Pogledaj i ovo Jean Claude Van Damme (Foto: Profimedia) Malo pretjerao ili? Jedva smo ga prepoznali: Nekad najzgodniji akcijski junak zabavljao se u društvu seks-bombe bivše države

Na trećem je mjestu Disneyev animirani hit "Snježno kraljevstvo" (19,2 milijuna dolara), a na četvrtome krimi-drama "American Hustle", s 19,1 milijun dolara prihoda.

'Išao sam toliko daleko da sam bio na setu na Novom Zelandu'

Peti je na popisu još jedan Disneyev film, jako hvaljena akcijska drama "Kako je spašen gospodin Banks", koji je u prvome vikendu prikazivanja uprihodio 9,3 milijuna dolara.

Do nedjelje, ukupan prihod američke filmske industrije u 2013. zabilježio je 0,8-postotni rast u odnosu na godinu ranije, na gotovo 10,4 milijardi dolara. Rekord je postavljen 2012., kada su prihodi iznosili 10,77 milijardi dolara.

Hoće li Hollywood u ovoj godini postaviti novi rekord ovisit će i o još pet filmova koji u distribuciju kreću na sam Božić, među kojima su drama "Vuk s Wall Streeta" Martina Scorcesea s Leonardom DiCapriom u glavnoj ulozi, te komedija "Tajni život Waltera Mittyja" koji je režirao i u njemu glumi glavnu ulogu Ben Stiller.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene