Vijest kako je 15-godišnja kći Micheala Jacksona, Paris Jackson završila u bolnici, odjeknula je medijima.


Samo nekoliko tjedana prije četvrte obljetnice smrti Michaela Jacksona, njegova kći Paris je završila u bolnici zbog pokušaja samoubojstva.

Vezani članci Tomo Medved (Foto: Dnevnik.hr) Županijska bolnica u Vukovaru postat će Nacionalna memorijalna bolnica Blanket Jackson (Foto: Profimedia) Najstariji sin Michaela Jacksona objavio fotografiju člana obitelji kojeg rijetko viđamo u javnosti

Paris je prerezala vene na zapešćima,a sada se nagađa kako se i pokušala predozirati.

>> Hospitalizirana 15-godišnja kći Michaela Jacksona

Prema pisanju DailyMaila, 15-godišnja Paris je bila 'užasno pogođena' tugom zbog smrti Michaela Jacksona trenutno je u stresu zbog polaganja finalnih ispita te je bila depresivna zbog nadolazećeg suđenja povezanog sa smrti njezinog oca.

Nadalje, Paris je bila i 'uzrujana' jer joj nije bilo dozvoljeno otići na koncert Marilyna Mansona, stoga se povukla u svoju sobu i urlala po kući.

'Nije bitno tko si, ali kada si osjetljiva 15-godišnja djevojka, jako ti je teško. Pogotovo ti je teško kada izgubiš osobu koja ti je značila sve na svijetu. Paris je psihički sasvim u redu, oporavlja se i dobiva svu potrebnu medicinsku njegu', izjavio je odvjetnik Parisine bake Katherine Jackson.

Ono što je dodatno uzburkalo javnost su Parisine poruke na Twitteru; jutro prije nego li si je pokušala oduzeti život, pisala je stihove pjesme 'Yesterday' od Beatlesa. Tragično preminulog Kurta Cobaina naziva 'Isusom' , a gotičkom rokeru Marilynu Mansonu se na Twitteru obraća s pozdravom 'Hej ti zlo stvorenje'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook