Neponovljivi tim glumaca odigrat će posljednju predstavu prije nadolazeće ljetne turneje! Osvojite karte!


Urnebesna komedija koja je nasmijala cijelu Hrvatsku i u rekordnom roku stekla brojne poklonike Crna Kuća – mjuzikl u boji pruža vam posljednju priliku za uživanje u ovom nezaboravnom kazališnom spektaklu!

Vezani članci Slika nije dostupna Damir Kedžo: 'Planiram vladati i paliti, zli biskup moj je alter ego' Slika nije dostupna Imamo sretnog dobitnika za mjuzikl Crna kuća!

Tamni su se oblaci ponovno nadvili nad Kaptol! Uz topot step cipelica rasplesanih Franjevaca i gričkih shopingholičarki, posljednji ćemo put moći vidjeti u petak, 10. svibnja 2013., od 20 sati u kino dvorani Studentskog centra u Zagrebu, jer neponovljivi tim glumaca kreće na ljetnu turneju.

Imamo dobitnike karata!

Po 2 karte za ovaj mjuzikl dobili su Matea Serdarušić, Kristina Štimac i Jelena Škarec. Uživajte!

Urnebesna glazbena komedija bez dlake na jeziku, autora Ladislava Prežigala i Darka Hajseka, koja govoreći o povijesti metropole ne ostaje dužna ni aktualnoj situaciji u državi, do danas je bez daha ostavila i na noge podigla tisuće gledatelja. Zarazan humor, pregršt originalnih glazbenih hitova koji se izvode uživo uz vrhunski bend, do sada neviđeno bogatstvo kostima i majstorska režija te koreografija svjetski poznatog Igora Barberića jamac su vrhunske zabave i spektakla koji je udario nove temelje hrvatskog mjuzikla.

Glavne uloge u ovoj priči o vjekovnim sukobima Kaptola i Griča, o penetraciji turskih osvajača na ove prostore, o gladi za vlašću jednog neodoljivo zlog biskupa, o vješticama i franjevcima u step cipelicama, tumači uigrana glumačka postava - glumice Dunja Fajdić i Marija Kolb te glazbenica Antonia Barišić. Glavnog pozitivca utjelovljuje Hrvoje Foretić, a negativca briljantni Damir Kedžo.

Ulaznice za predstavu 10. svibnja 2013. u 20 sati mogu se kupiti po cijeni od 80, 100 i 120 kn u sustavu ulaznice.hr ili na blagajni Studentskog centra (pon – pet od 15 – 19 h , vikendom od 12 – 16 h), preporučamo što raniju kupnju ulaznica zbog izrazito velikog interesa za mjuzikl.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook