Ljetna turneja

Imamo dobitnike karata za mjuzikl CRNA KUĆA!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neponovljivi tim glumaca odigrat će posljednju predstavu prije nadolazeće ljetne turneje! Osvojite karte!

Urnebesna komedija koja je nasmijala cijelu Hrvatsku i u rekordnom roku stekla brojne poklonike Crna Kuća – mjuzikl u boji pruža vam posljednju priliku za uživanje u ovom nezaboravnom kazališnom spektaklu!

Pogledaj i ovo showbuzz Zaljubljeni par Imamo sretnog dobitnika za mjuzikl Crna kuća!

Tamni su se oblaci ponovno nadvili nad Kaptol! Uz topot step cipelica rasplesanih Franjevaca i gričkih shopingholičarki, posljednji ćemo put moći vidjeti u petak, 10. svibnja 2013., od 20 sati u kino dvorani Studentskog centra u Zagrebu, jer neponovljivi tim glumaca kreće na ljetnu turneju.

Imamo dobitnike karata!

Po 2 karte za ovaj mjuzikl dobili su Matea Serdarušić, Kristina Štimac i Jelena Škarec. Uživajte!

Urnebesna glazbena komedija bez dlake na jeziku, autora Ladislava Prežigala i Darka Hajseka, koja govoreći o povijesti metropole ne ostaje dužna ni aktualnoj situaciji u državi, do danas je bez daha ostavila i na noge podigla tisuće gledatelja. Zarazan humor, pregršt originalnih glazbenih hitova koji se izvode uživo uz vrhunski bend, do sada neviđeno bogatstvo kostima i majstorska režija te koreografija svjetski poznatog Igora Barberića jamac su vrhunske zabave i spektakla koji je udario nove temelje hrvatskog mjuzikla.

Glavne uloge u ovoj priči o vjekovnim sukobima Kaptola i Griča, o penetraciji turskih osvajača na ove prostore, o gladi za vlašću jednog neodoljivo zlog biskupa, o vješticama i franjevcima u step cipelicama, tumači uigrana glumačka postava - glumice Dunja Fajdić i Marija Kolb te glazbenica Antonia Barišić. Glavnog pozitivca utjelovljuje Hrvoje Foretić, a negativca briljantni Damir Kedžo.

Ulaznice za predstavu 10. svibnja 2013. u 20 sati mogu se kupiti po cijeni od 80, 100 i 120 kn u sustavu ulaznice.hr ili na blagajni Studentskog centra (pon – pet od 15 – 19 h , vikendom od 12 – 16 h), preporučamo što raniju kupnju ulaznica zbog izrazito velikog interesa za mjuzikl.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene