Da se snovi stvarno ostvaruju, sljedeća priča to i potvrđuje, a u samom ostvarenju je pomogao i Dnevnik.hr.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Slika nije dostupna Sretni zbog rođenja kćerkice čak su se i poljubili! Slika nije dostupna Nevjerojatno na kakvoj se listi našao 'Larin izbor'

Set Larinog izbora, koji se nakon blagdanske stanke uskoro vraća na ekrane, danas je imao posebnog gosta. Na natječaju 'Ostvari san i postani Lara na jedan dan', Dnevnik.hr-a, pobijedila je mlada medicinska sestra Ivana. Upravo je ona dobila priliku jedan dan provesti u ulozi popularne Lare.

>> Nevjerojatno na kakvoj se listi našao 'Larin izbor'

'Slučajno sam surfala po internetu, i vidjela sam 'Ostvari san, postani Lara ili Dinko na jedan dan'. Pomislila sam, gle ovo je prilika, ovo se ne propušta, sad moram smisliti dobar mail.

Koliko sam bila uvjerena da ću to možda biti ja, toliko i znam da je puno ljudi koji to isto gledaju. Ali čovjek kada nešto želi, cijelo vrijeme nekako misliš to je to, budeš strpljiv i eto, san se ostvario', uzbuđeno je rekla Ivana, koja inače radi kao medicinska sestra.

 Nakon što su je 'sredile' vizažistice i kostimografkinje serije, Ivana je upoznala i Doris Pinčić, odnosno Laru. Ali, druženju se priključila i Jagoda Kumrić, pa su glumice provele Ivanu po setu.

'Uzbuđena sam nikad nisam mogla ni zamisliti ovo,  da ću se naći u kući Zlatarevih. Evo me u krčmi, nisam ni mogla zamisliti da ću bti ovdje. Ovo je dan za pamćenje, ovo je prekrasno, jako sam sretna što sam uspjela sve ovo vidjeti', priznala je Ivana.

A kako se pritom provela, pogledajte u prilogu Scene i priloženom videu!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook