Gledaš 'Larin izbor', jednu od najpopularnijih serija u regiji, diviš se likovima i želja ti je barem jedan dan proživjeti kao lik iz serije?


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Slika nije dostupna Aisha se odluči udati za Ibrahima iako je zbog toga nesretna Slika nije dostupna 'Larin izbor': Leon je prevario Karmen!

Ovih blagdana Dnevnik.hr, vjerovali ili ne, omogućit će da se ova želja i ostvari. Sretan dobitnik imat će mogućnost otići na set Larinog izbora, gdje će vas u maniri prave zvijezde uljepšati stilisti i vizažisti, koji se brinu za izgled i samih zvijezda popularne serije. Te naravno kao vrhunac svega moći ćete upoznati svoju omiljenu zvijezdu po želji Laru ili Dinka odnosno glumce Doris Pinčić i Filipa Juričića.

Natječaj je sada zatvoren, a u naredna dva dana, naš stručni žiri će izabrati dobitnika! Sretno!

>> Koja je ljepša u vjenčanici: Lara ili Anastazija?

Nakon što vam pokažu set na kojem provode cijele dane kako bi proizveli seriju koja vas oduševljava svaku večer, sretan dobitnik dobit će priliku i odglumiti određenu scenu serije sa svojim junakom.

No za dan iz snova treba se ipak malo i potruditi. Osim što nam trebate napisati zašto bi baš vi trebali otići na set Larinog izbora, potrebno je i opisati scenu iz serije koja vas je posebno dirnula ili vam je bila posebno zanimljiva.

Sve šaljite na mail natjecaj@novatv.hr s naznakom 'Postani Lara i Dinko'.

Natječaj će biti otvoren do kraja godine, kada će naš stručni Showbuzz tim odabrati pobjednika. Onda ćemo početkom siječnja 2013. nekome od vas ostvariti san! Sretno!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook