Pomela konkurenciju

ŽENE MANJE PLAĆENE? Odšetala s 52 milijuna dolara

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U mnoštvu muškaraca koji vladaju njezinim svijetom, Jennifer Lawrence im je pokazala kako se radi posao.

Dodjela Oscara samo što nije započela! Osim što su ove godine nominacije za Oscare podigle buru, dosta se u Hollywoodu pričalo o tome kako su ženske glumice puno manje plaćene za isti posao koji rade i njihove muške kolege.

Pogledaj i ovo showbuzz Sto ljudi, sto ćudi NE SLAŽU SE SVI 'Leonardo DiCaprio nije zaslužio Oscara'

No, izgleda kako je 25-godišnja Jennifer Lawrence uspjela ovoga puta nadmašiti sve ovogodišnje kandidate za Oscara. Naime, od svih 20 nominiranih glumaca u četiri kategorije, upravo je Jennifer prošle godine bila najplaćenija!

U noći Oscara budite uz Dnevnik.hr. Showbuzz redakcija pratit će crveni tepih, ali i samu dodjelu. Donosimo vam najzanimljivije trenutke s najveće filmske i modne manifestacije.

Najmlađa osoba ikad koja je prikupila četiri nominacije za Oscara, odšetala je iz banke s 52 milijuna dolara! Najveći prihodi su bili od trilogije 'Igre gladi', filma 'Joy', koji je i donio ovogodišnju nominaciju, te od ekskluzivne suradnje s modnom kućom Dior.

Jedina druga glumica kojoj je to pošlo za rukom je 2014. godine bila Sandra Bullock, nominirana za Oscara za ulogu u filmu 'Gravity', koja se onda našla na Forbesovoj listi nakon što je zaradila 51 milijun dolara te godine.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene