S premijere u Londonu

'Izgledaju tako 'hot' da se tresem'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kad 70 tisuća djevojaka doziva vaše ime - onda ste zaista prave zvijezde!

Gotovo još od Beatlesa ni jedan boy bend nije imao obožavateljice koje su toliko vrištale i histerizirale oko svojih miljenika kao što to imaju sad već velikani pop glazbe - One Direction.

Pogledaj i ovo Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick Čari prirode Miljenica iz "Seksa i grada" zatekla se u situaciji zbog koje se nije prestajala smijati, a ništa bolje nije prošao ni njen suprug!

Koliko su obožavateljice One Directiona spremne vrištati i dozivati svoje miljenike - Nialla, Zayna, Liama, Harryja i Louisa, svijet je imao priliku osvjedočiti se večeras, na crvenom tepihu uoči premijere filma 'One Direction: This is us'.

>> Kao što se i očekivalo - Na crvenom tepihu izazvali pravu histeriju!

Oko 70 tisuća djevojaka borilo se za trenutak u kojem će jedan od dečkiju biti samo njima na raspolaganju za fotografiranje, diranje, autograme...

A nabolji svjedok njihove obožavateljske euforije upravo je Twitter na kojem su se tijekom defilea članova 1D-ja na crvenom tepihu mogli pročitati svakakvi komentari.

'Izgledaju tako 'hot' da se tresem', jedan je od najupečatljivijih komentara objavljenih na Twitteru. Ovaj komentar napisala je obožavateljica Johanna, a prikazan je na ekranu tijekom streama s crvenog tepiha kojeg ste mogli pratit na našem portalu Dnevnik.hr.

Donosimo još neke komentare objavljene na Twitteru.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene