Prava euforija

Toliko su ih oduševili da nisu mogle prestati vrištati!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Oduševljenje je trajalo još satima nakon koncerta.

Nakon koncerta mega popularnog benda One Direction, obožavateljice nisu samo tako mogle ostaviti svoj najdraži bend. Toliko su vrištale da dečki nisu mogli spavati nakon koncerta na kojem je bilo 50.000 posjetitelja.

Pogledaj i ovo J.R. August - 3 koncert 14. ožujka J.R. August snima live album i slavi 10 godina karijere: "Glazba je poziv i hrana, ne mogu živjeti bez stvaranja"

Članovi One Directiona morali su se preseliti iz hotela u Peruu jer ga je okupiralo 300-tinjak fanova. Na stadionu su fanovi napravili stampedo u kojem je ozlijeđeno 50 ljudi. Harryja i ekipu zbog opsjednutih fanova sad čuva 200 tjelohranitelja.

Dečki u strahu - čega se toliko boje?

Navodno ih tijekom jednog koncerta čuva preko 200 ljudi koji su prošli poseban trening za slučaj napada ili otmice što bi znači da po koncertu imaju više zaštitara nego što ih ima predsjednik Obama.

'Ništa nije prepušteno slučaju. U nekim od zemalja u kojima se održavaju koncerti znaju se događati opasni zločini i upravo zato su poduzete sve mjere opreza', rekao je izvor, piše Daily Mail.

Članovi benda, Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson, Liam Payne i Zayn Malik, inzistirali su na tome jer se boje opsjednutih fanova i potencijalnih napadača.

Slavni bend otvorio je svoju turneju nastupom na stadionu 'El Campin' pred 40.000 fanova i kreću dalje.

'Mi smo veoma povezani kao bend. Iako je bilo dobro imati pauzu, sada uživamo zajedno i krećemo dalje na turneju', rekao je Niall.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene