Život nakon petka 13.

Vori: 'Pozdravili smo se poput urotnika koji odbijaju živjeti u strahu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Supruga rukometaša Igora Vorija, Olja, otvoreno o životu u Parizu nakon stravičnog terorističkog napada.

Olja Vori, supruga rukometaša Igora Vorija za 'Gloriu.hr' ispričala kako je živjeti u Parizu nakon stravičnog terorističkog napada.

Pogledaj i ovo Olja Vori s prijateljicom (Foto: PR) Zna privući poglede Supruga našeg proslavljenog rukometaša uvijek je glavna zvijezda špice, a u blagdanskom izdanju iskakala je iz mase

Od crnog petka 13. životi građana Pariza itekako su se promijenili. Ljudi su oprezni, sumnjičavi, a u zraku se osjeća napetost. Ipak će trebati vremena da se život vrati u normalu.

Olja već godinama živi u Parizu i poput mnogih drugih Hrvata koji tamo žive, više se ne osjeća isto u gradu svjetlosti.

Bivša hrvatska manekenka: 'Sada je u Parizu kao na minskom polju'

'Zapravo nigdje nije sigurno i nema smisla zaključati se u stan, jer će nemila situacija potrajati. Trebalo mi je zraka pa kad je Igor u ponedjeljak ujutro odvezao djecu u školu i otišao na prvi trening nakon napada u petak, otišla sam trčati. Na gotovo svakom koraku vidjela sam do zuba naoružanu policiju i vojsku, što mi je ulijevalo povjerenje, ali i budilo nelagodu', ispričala je Olja.

'Rastužio me sablasno pust plato ispod Eiffelovog tornja, donedavno krcat turistima, a ni na Champ de Mars nije bilo bolje. Tek sam na šetnici uz rijeku vidjela nekoliko joggera. Pozdravili smo se poput urotnika koji odbijaju živjeti u strahu iako se u srcu svi bojimo, i nastavili trčati', rekla Olja Vori.

 

Bonjour

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene