Osvoji i ti

Želite li imati lijepu kosu kao Olga Kurylenko?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svaka žena ima malu tajnu njegovanja svoje kose, a bivša Bond djevojka otkrila je i svoju.

Svaka žena zna da nepravilno, kao i prečesto sušenje fenom, tapiranje i bojenje mogu oštetiti kosu. Ali suha, oštećena kosa bez sjaja ponekad može biti rezultat nekih drugih čimbenika. Pa zašto se zadovoljiti samo s lijepom kosom, kada ona može biti vidljivo zdravija sa svakim pranjem? S istim proglemima susreće se i glumica Olga Kurylenko, bivša Bond djevojka.

Pogledaj i ovo showbuzz Samo za vas Zašto se zadovoljiti samo s lijepom kosom? Izaberite i zdravu kosu!

Olga Kurylenko otkrila je tajnu svojih bujnih grudi

Pantene Pro-V uvodi šampone s formulom najnovije generacije. Klinički dokazana formula sprečava oštećenja koja nastaju djelovanjem minerala sa snažnim oksidativnim svojstvima, kao što je bakar. Na taj način kosa postaje zdravija i ljepša iz pranja u pranje. Stručnjaci Instituta za istraživanje kose analizirali su djelovanje 8.000 pranja na 1.200 uzoraka kose i otkrili da je neovisno o obliku, dužini ili etničkom porijeklu, svačija kosa podložna utjecajima oksidativnih minerala, posebice bakra. Ovo je važno jer neovisno o kvaliteti, voda iz slavine koju koristimo za pranje kose sadrži male količine bakra. Znanstvenici su otkrili da, iako su minerali u vodi esencijalni za naša tijela, nakupljanje oksidativnih minerala u našoj kosi može imati nepovoljan utjecaj na njeno zdravlje.

Pantene ima darove za čitateljice Showbuzza Dnevnik.hr! Pošaljite nam na mail natjecaj@novatv.hr zašto želite isprobati novi šampon i regenerator (3 paketa Pantene Intensive Repair šampon + regenerator, te 2 paketa Pantene Aqua Light šampon + regenerator) i možda baš vi dobijete poklon na kućnu adresu. Nagradna igra traje do kraja tjedna, 8. ožujka.

U sklopu istraživanja znanstvenici su razvili tehnologiju Antioxidant Damage Blocker, s antioksidansima koji pomažu blokirati štetne minerale. Formula na bazi te tehnologije sadrži EDDS - inteligentni ‘mineralni magnet’ koji aktivno cilja i pomaže neutralizirati višak bakra u kosi, kako bi spriječio nastajanje štete. Umjesto čekanja da slobodni radikali nastanu prije nego ih napadne, EDDS zapravo pomaže spriječiti njihovo nastajanje. EDDS štiti jezgru vlasi, čuvajući njenu proteinsku strukturu. Od prvog pranja, klinički testirana formula smanjuje udio bakra u kosi, pomažući sačuvati prirodnu ljepotu svake vlasi kako biste svakoga dana mogli uživati u prekrasnoj kosi.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene