Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na vrhuncu slave nije se propuštala niti jedna epizoda popularne teen serije 'One Tree Hill'. Pogledajte kako izgledaju danas.


Serija 'One Tree Hill' proslavila je glumca Chada Michaela Murraya koji danas ima 33 godine, a cijela glumačka ekipa je profitirala od serije koja se emitirala čak devet sezona.

Zvijezda meksičkih telenovela Gabriela Spanic izbacila iz kuće majku i brata zbog svađe s blizankom

Vezani članci Studenti počistili za sobom nakon druženja u Osijeku Osječki studenti družili se kod kampusa, policija ih samo gledala, a poslije su i počistili nered iza sebe Dožupan Nikola Blažević s društvom Policija dovršila istragu o večeri u kninskom hotelu: Dožupanu Blaževiću prekršajni nalog, jednoj je osobi tijekom večere stigla i mjera samoizolacije

Nakon završetka svatko je krenuo svojim putem, no većina njih nije ostvarila neke velike uloge. Ipak, serija je i nakon desetljeća rado gledana, a glumačka ekipa našla se na okupu – naravno, sve je zabilježila kamera i objavljeno je na društvenim mrežama. 'Moramo ovo ponoviti! Najbolji fanovi na svijetu i najbolji prijatelji koje sam mogao tražiti', poručio je Tyler Hilton koji je i objavio fotografiju.

 

Let's do this again yall!! Best fans of all time. Best friends I could ask for. Been through a lot together! #OTHfam

A photo posted by Tyler Hilton (@tylerhilton) on

Ipak ekipa nije bila potpuna jer glumica Sophia Bush nije mogla doći.

Madison De La Garza iz 'Kućanica' pretvorila se u predivnu djevojku

Sadržaj serije 'One Tree Hill'

Američka tinejdžerska dramska serija smještena u fiktivni gradić Tree Hill u Sjevernoj Karolini prati živote dvojice polubraće Lucasa i Nathana Scotta. Njihov burni odnos koji utječe na njihove prijatelje, obitelj, ljubav glavna je okosnica serije. Tree Hill je američka tinejdžerska dramska serija, redatelja Marka Schwahna, koja je premijerno prikazana 23. rujna 2003. na WB TV-mreži

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook