Raditi je počela sa samo 7 godina, a sa 27 je postala pravi problem!


Problematična glumica Amanda Bynes veoma se mnogo promijenila tijekom godina.

Vezani članci Policija izradila fotorobot muškarca Policija izradila fotorobot: Traže muškarca zbog kaznenog djela protiv spolne slobode Amanda Bynes (Foto: Profimedia) Glumica poznata po bizarnom ponašanju zaručila se nakon dva mjeseca veze, objavom je sve šokirala

27-godišnja Amanda Bynes profesionalno se počela baviti glumom u dobi od samo 7 godina. No, pravu je slavu stekla 1999. godine kad ju je među zvijezde lansirala serija 'The Amanda Bynes Show', koja se prikazivala na kanalu Nickelodeon.

U priloženom videu pogledajte kako se Amanda mijenjala od 1997. godine do danas.

Amanda je nekoliko puta u medijima izjavljivala kako se više ne želi baviti glumom te kako to sve želi ostaviti iza sebe, a novu je 'slavu' stekla nakon što je 2012. godine uhićena zbog posjedovanja droge.

>> Silikoni su prošlost: 'Bilo mi je nelagodno s tolikim grudima!'

Od tada se Amanda ponaša divlje i čudno - na društvenim mrežama piše o svojim poremećajima u prehrani i o plastičnim operacijama koje radi te objavljuje svoje golišave fotografije.

U svibnju ove godine uhićena je u svom domu na Manhattanu zbog posjedovanja marihuane. Prije nekoliko dana prisilno je hospitalizirana na psihijatrijskom odjelu nakon što je podmetnula požar u jednoj kući u Kaliforniji.

Njezini roditelji trenutno žele dobiti skrbništvo nad njom jer smatraju kako nije u stanju brinuti se o sebi te kako je opasna za svoju okolinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook