Svi su ludi za Mary

Sjećate se ove scene? Prošlo je 15 godina!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznatu komediju mnogi od nas su gledali nekoliko puta, 'Svi su ludi za Mary' nasmijava i nakon 15 godina!

'Svi su ludi za Mary' jedan je od najboljih filmova braće Farrelly, a njihov besramni i sirovi humor bio je dobitna kombinacije u ovoj romantičnoj komediji. Cameron Diaz i Ben Stiller su u glavnim ulogama, a mnogi se sjećaju i scene u kojoj Cameron iskoristi određene tjelesne izlučevine kao gel za kosu. Njezina kosa podignuta u zraku postala je zaštitni znak te komedije!

Pogledaj i ovo Miffy Englefiel - 4 Sjećate se nje? Imala je samo 6 godina kada se kao prava slatkica pojavila u obožavanom božićnom filmu, a evo kako danas izgleda i zašto svi pričaju o njoj

>> Stižu 'Starci 2' - Još luđi i bezobrazniji od prethodnika!

Film je objavljen 1998. a i do danas je ostao jedan od najduhovitijih filmova. Ukoliko kojim slučajem niste gledali, ili da vas samo podsjetimo, radi se o Tedu (Ben Stiller) koji je u srednjoj školi bio zaljubljen u Mary s kojom je trebao otići na maturalnu večeru, no dogodila se nezgoda s genitalijama zbog koje je završio u bolnici.

Trinaest godina kasnije Ted shvaća da je još uvijek zaljubljen u Mary, kojoj nikada nije imao prilike pokazati svoje osjećaje. Unajmljuje privatnog istražitelja Pata Healeya (Matt Dilon) kako bi pronašao ljubav svog života i napokon joj iskazao svoje osjećaje. Nakon nekog vremena Ted uviđa da ga je istražitelj nasamario te uzima stvar u svoje ruke. To je tek početak borbe za neodoljivu Mary kojoj, čini se, muškarci jednostavno ne mogu odoljeti.

Koji je vama najdražio dio 15 godina stare komedije?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene