Poznatu komediju mnogi od nas su gledali nekoliko puta, 'Svi su ludi za Mary' nasmijava i nakon 15 godina!


'Svi su ludi za Mary' jedan je od najboljih filmova braće Farrelly, a njihov besramni i sirovi humor bio je dobitna kombinacije u ovoj romantičnoj komediji. Cameron Diaz i Ben Stiller su u glavnim ulogama, a mnogi se sjećaju i scene u kojoj Cameron iskoristi određene tjelesne izlučevine kao gel za kosu. Njezina kosa podignuta u zraku postala je zaštitni znak te komedije!

Vezani članci Jared Leto na Sardiniji (Foto: Profimedia) Zavodnik uživao na Sardiniji s misterioznom damom koja definitivno nije njegova posljednja službena djevojka Slika nije dostupna 'Ona zaista želi napraviti snimku seksa'

>> Stižu 'Starci 2' - Još luđi i bezobrazniji od prethodnika!

Film je objavljen 1998. a i do danas je ostao jedan od najduhovitijih filmova. Ukoliko kojim slučajem niste gledali, ili da vas samo podsjetimo, radi se o Tedu (Ben Stiller) koji je u srednjoj školi bio zaljubljen u Mary s kojom je trebao otići na maturalnu večeru, no dogodila se nezgoda s genitalijama zbog koje je završio u bolnici.

Trinaest godina kasnije Ted shvaća da je još uvijek zaljubljen u Mary, kojoj nikada nije imao prilike pokazati svoje osjećaje. Unajmljuje privatnog istražitelja Pata Healeya (Matt Dilon) kako bi pronašao ljubav svog života i napokon joj iskazao svoje osjećaje. Nakon nekog vremena Ted uviđa da ga je istražitelj nasamario te uzima stvar u svoje ruke. To je tek početak borbe za neodoljivu Mary kojoj, čini se, muškarci jednostavno ne mogu odoljeti.

Koji je vama najdražio dio 15 godina stare komedije?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook