Domaći dečki

IMAMO PORUKE Djevojke im šalju nevjerojatne ponude

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bend O.S.D.S. osvaja brzinom munje. Zavirili smo u njihov inbox, gdje se zaista može naći svašta!

Možda mislite da samo ženske izvođačice primaju poruke u svoj inbox, no to nije tako! Na uvid smo dobili poruke koje obožavateljice svakodnevno šalju bendu. Bend O.S.D.S. osvaja brzinom munje obožavateljice, a novi singl 'Sami protiv svijeta' osvaja slušatelje diljem Hrvatske.

Pogledaj i ovo showbuzz Na Šalati Grupa O.S.D.S. kao predgrupa na velikom koncertu Opće opasnosti

Pjesmu je pogledalo više od 200 tisuća ljudi na Youtubeu, a dečki ne kriju oduševljenje. Domagoj i Josip Pisuljak te Dominik Šušković su autori svih pjesama benda te frontmeni.

Zgodne tamburaše primijetile su i mlade dame pa im svakodnevno u inbox dolaze poruke. 'Najzgodniji ste tamburaši', napisala je jedna djevojka. 'Domagoj, prezgodan si mi, super se oblačiš, a i osmijehom osvajaš, pa bih te htjela u idućem spotu vidjeti malo više :)', napisala je druga. Bilo je tu i zanimljivih ponuda.

'Slatki ste, to što ja želim, mislim da mi ne možete ostvariti, ali ste jako slatki svi i zgodni, svaka čast! Može, ako ste na kalendaru golišavi, vi meni jedan golišavi kalendar, a ja vama jedan domaći ajvar s mog OPG-a', napisala je originalna obožavateljica dečkima! Što reći, za domaći ajvar, ništa nije teško!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene