Sve je spremno

Već se dežura ispred bolnice u kojoj će roditi Kate Middleton!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Cijeli svijet nestrpljivo čeka kraljevsku bebu. Mediji su doslovce okupirali bolnicu. Krenula je borba za svaki centimetar ispred bolnice.

Sve su ove ljestve zauzete! Čim više - tim bolji kadar! Svaki centimetar prostora ispred blince u kojoj će Kate Middleton roditi svoje prvo dijete itekako važan.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

U pauzama za ručak na ljestve se stavljaju poruke. Netko javlja da brzo stiže, netko prodaje poziciju, netko smišlja viceve... Svi se šale i nestrpljivo čekaju da čuju sretnu vijest.

>> Mali princ ili princeza u rodu s Hollywoodskom elitom!

Svaki novinar bori se za informaciju, a sretni bi bili da ih dobiju makar na kapaljku. Svi mediji pokušavaju doznati što se s Kate događa unutra, gdje je princ William, kakvo je stanje s bebom...

Kako je klađenje trenutačno glavna zabava u Britaniji, klade se i novinari međusobno - pogađaju ime i datum rođenja kraljevske bebe. Kate i Wiliam nisu objavili točan datum dolaska bebe na svijet, no procurila je informacija da se radi o 13. srpnja. Još malo...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene