Snimanje Winnetoua

Novi zavodnik koji je osvojio Hrvatice – Tko bi odolio zgodnom Indijancu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Film o čuvenom indijanskom poglavici Winnetou snima se na lokaciji nacionalnog parka Krka, gdje je prije vise od 50 godina snimana i prva verzija istoimenog filma.

U originalnog verziji Winnetoua glumio je Piere Brice i Lex Barker, a danas glavne uloge tumače Kreshinik Xhelilaj kao Winnetou i Wotan Wilke Mohring kao Old Shatterhand. Izašle su i nove fotografije sa snimanja u nacionalnom parku Krka, a zgodni glumac već je postao tiha patnja nove generacije hrvatskih obožavateljica.

Pogledaj i ovo PR Hannes Þór Halldórsson Dvostruki život islandskog redatelja: Prije četiri godine branio je protiv Vatrenih na Svjetskom prvenstvu, a danas ima hit europsku komediju

Davno zaboravljeni običaji: 'Kod Indijanaca žene biraju muškarce sa kopljem, označe ga'

Središnja je tema filma prijateljstvo između Winnetoua i Old Shatterhanda, ljudi iz dviju različitih kultura, u to vrijeme neprijateljskih. Njihovo prijateljstvo koje nadilazi kulturne ratove. Winnetouova "brata po krvi" Old Shatterhanda kao i Sama Hawkinga glume najpoznatije njemačke glumačke zvijezde koje je oduševila ljepota Hrvatske prirode.

Planirano je da novi Winnetou bude prikazan za Božić 2016. godine, kada će milijuni Nijemaca na malim ekranima gledati Indijance i kauboje kako se sukobljavaju po hrvatskim poljima i kanjonima.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene