Pomela konkurenciju

Može li ona popraviti sezonu? Ova ljepotica novo je lice Hrvatske!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izbor nije bio lak!

U subotu navečer u ugodnom ambijentu Caffe Del Mara u sklopu Grand hotela Palazzo u Poreču, pred više od 2000 posjetitelja održalo se jedanaesto izdanje izbora za Miss i Mistera turizma Hrvatske.

Pogledaj i ovo showbuzz Lijepa Lara Obiteljska tragedija mlade ljepotice: "Uh, previše je tu toga..."

Dvanaest atraktivnih finalistica i dvanaest privlačnih finalista iz cijele Hrvatske, predstavili su se na najbolji mogući način, a nakon nekoliko izlazaka pred žiri novom Miss turizma Hrvatske 2014. proglašena je Jelena Katarina Kapa iz Trogira, dok je Mister turizma Hrvatske za 2014. godinu Ivica Prižmić iz Splita.

Bivša Miss Hrvatske Katarina Prnjak na aktivnom odmoru u Srimi

Voditelji finalne večeri izbora bili su Vlatka Pokos, koja je ujedno otpjevala i pjesmu 'Na dohvat ruke' te Boris Kosmač. Uz Vlatku Pokos za glazbeni dio večeri bili su zaduženi Alka Vuica, Bojan Jambrošić, 'The Answer', Leo te Zdenka Kovačiček, koja je oduševila publiku svojom interpretacijom i glazbenom izvedbom. Uz provjerene Hrvatske izvođače, veliko iznenađenje za sve posjetitelje bili su trubači iz Makedonije, koji su atmosferu na porečkoj rivi doveli do vrhunca.

Pripreme finalistica i finalista u Poreču trajale su nekoliko dana, a tijekom svog boravka i aktivnosti u Poreču plijenili su pozornost građana i mnogobrojnih turista, snimajući atraktivne modne editorijale.

Najzabavniji dio priprema bio je posjet Aquaparku Istraland u kojem su svi finalisti uživali nakon svakodnevnih obaveza. Pobjednici izbora Miss i Mister Turizma Hrvatske 2014. predstavljat će Hrvatsku na svjetskim izborima u Panami odnosno u Ekvatorijalnoj Gvineji u Africi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene