Ljubav kao inspiracija

Jeste li spremni? Nova, odvažnija i provokativnija Franka!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevačica Franka Batelić odlučila se na velika vrata vratiti na domaću glazbenu scenu, a nakon što je objavila novi album - pokazala je i seksi stajling.

Franka Batelić ima mnogo toga na čemu će zahvaliti ove 2013. godine koja je na izmaku.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Rijetko o njemu govori Franka Batelić ispričala što njen sin nikako ne voli: ''Ne želi me ni pogledati, on poludi!''

Franka otkrila što nikad ne radi u krevetu

Sreća joj cvate na ljubavnom planu s nogometašem Vedranom Ćorlukom, upoznala je svog idola Beyonce Knowles Carter na koncertu u Zagrebu, a sada je i sama odlučila biti malo odvažija.

No osim njezinih pjesama, njezine obožavatelje zanima i njezin privatni život posebno kada se radi o njezinom dečku nogometašu Vedranu Ćorluki. U showu je otkrila i što nikada ne radi u krevetu! 'U krevetu nikad ne jedem, pa nisam imala ni najfiniji doručak u krevetu, a ne zamišljam ni kako me dragi prosi ili najsavršeniju vjenčanicu', otkrila je Franka kod Dalibora Petka.

Objavila je novu pjesmu 'Ljubav je', a da zaljubljena Franka blista pokazala je i novom fotografijom na svojem Facebook profilu. U crvenom od glave do pete, vatrena i seksi - očito gledamo u novu Franku koja će nam pružati još puno iznenađenja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene