Očekuje nas spektakl

Zaigrali nogomet na Maksimiru: 16-godišnji blizanci za kojima je svijet poludio ponovno u Zagrebu

Martinus Gunnarsen (Foto: Dnevnik.hr) Martinus Gunnarsen (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marcus Gunnarsen (Foto: Dnevnik.hr) Martinus Gunnarsen (Foto: Dnevnik.hr) Marcus & Martinus (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Marcus & Martinus (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) +0 Marcus & Martinus (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Galerija

Večeras nas u Areni očekuje koncert Jasona Derula, a predgrupa su mu Norvežani Marcus i Martinus.

Uoči večerašnjeg koncerta Jasona Derula u Areni, u Zagreb su ponovno stigli Norvežani Marcus i Martinus.

Pogledaj i ovo showbuzz Glazbeni spektakl Jason Derulo u Zagrebu: U prvoj minuti skinuo majicu i bacio obožavateljice u trans

Sinoć su na Maksimiru sa svojim vršnjacima zaigrali nogomet. Braća blizanci najveća su skandinavska pop senzacija - iako im je tek 16 godina, već imaju zavidnu glazbenu karijeru. Izdali su tri albuma i brojne hitove, a o njihovoj karijeri postoji i knjiga te dokumentarac.

Iako od malih nogu pjevaju, snimaju pjesme i nastupaju, proslavili su se prije dvije godine pobjedom na nacionalnom natjecanju s pjesmom 'To Dråper Vann'. Danas broje milijune pregleda na YouTubeu, dok ih na Instagramu prati više od milijun obožavatelja.

Među njima su i brojni hrvatski fanovi koji su ih jedva dočekali u ožujku ove godine da ih čuju i vide u zagrebačkom Domu sportova.

"Jako smo uzbuđeni. Posljednji put kad smo bili u Hrvatskoj publika je bila nevjerojatna. Ljudi su uvijek nasmiješeni, sretni, pjevaju s nama naše pjesme, nevjerojatno je. Moramo se vratiti u Hrvatsku", uzbuđeno su rekli blizanci, a što su još jučer poručili obožavateljima, saznajte u videu.

Obožavatelji Jasona Derula u Arenu će večeras moći ući već od 18:30 sati. Kao predgrupa nastupit će elektro-dance sastav LZ7 u 18:55 sati, a norveška teen senzacija Marcus&Martinus show započinje u 19:35. Od 20:30 publiku će zabavljati DJ Jae Murphy, nakon čega slijedi Derulov spektakl, koji je zakazan za 20:40 sati. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene