Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon uspješnog albuma 'Nola Piano' s akustičnim obradama njihovih najljepših pjesama, a koji je obilježio 20 godina njihovog glazbenog putovanja, Gabi i Marijan iz grupe Nola donose novu glazbenu priču.


Pjesma 'Na obali' nastavak je Marijanovog promišljanja o ljubavi i životu. Ovo je prva pjesma nakon dobro zapamćenog i iznimno uspješnog albuma 'Iznad oblaka' iz 2009. godine.

Vezani članci Nezahvalnici (Foto: PR) Mrak suradnja Nezahvalnika i Gabi iz Nole Slika nije dostupna NOVA PJESMA Grupa Nola predstavila spot 'Negdje između'

'Ostavljamo slušateljima na volju hoće li je doživjeti kao pjesmu koja govori o prolaznoj ljetnoj avanturi ili pak kao pjesmu koja progovara o vječnoj ljudskoj potrebi pronalaska srodne duše', poručuju iz Nole.

>> 'Prvih nekoliko sati smo bili par, a zatim je nastala Nola!'

I ovoga puta za produkciju je zaslužan Edi Cukerić, a za mastering se pobrinuo Straky Gee. Turneja 'Nola piano-20 godina ljubavi' se nastavlja, a već 29. lipnja Nolu možete poslušati na Casanovafestu u Vrsaru. U Koprivnici nastupaju 12. srpnja, a u Zagrebu su 30. kolovoza.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook