Iznenađenje kupaca nije izostalo kada su u red iza njih stale neke od najvećih svjetskih nogometnih zvijezda poput Modrića, Mandžukića, Srne i Rakitića.


Hrvatska nogometna reprezentacija danas je otputovala iz Zagreba u Osijek gdje će sutra odigrati prijateljsku utakmicu protiv reprezentacije Izraela. Za putovanja vrijedne noge trebalo je i protegnuti, a naši nogometaši to su učinili na Ininoj benzinskoj postaji Novska jug. Reprezentativci su se okrijepili jednom od najboljih kava koje se mogu popiti na putovanju, ali i počastili potrepštinama iz najbogatijeg asortimana robe široke potrošnje koju nude Inine benzinske postaje.

Vezani članci Tony Cetinski (Foto: Screenshot) Tony Cetinski u četvrtfinalu u dresu kapetana: ''Modriću sam uzeo iz kofera, odnosno dao mi je'' Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ljubavni status naše reprezentacije: Tko je u sretnom braku, a čija su srca tek nedavno zatreperila od ljubavi?

Iznenađenje Ininih kupaca nije izostalo kada su u red iza njih stale neke od najvećih svjetskih nogometnih zvijezda poput Modrića, Mandžukića, Srne i Rakitića. Uz obavezno fotografiranje i pokoji autogram oduševljeni Inini kupci i vjerni navijači poželjeli su uspjeh svojim nogometnim ljubimcima na predstojećim prijateljskim utakmicama kao i na samom Europskom nogometnom prvenstvu koje se ovoga ljeta održava u Francuskoj.

I dok nogometaši tek moraju proći pripreme za Euro zavidnu razinu spremnosti pokazali su Inini djelatnici. Nogometnim rječnikom s nekoliko kratkih pasova, odličnim prebacivanjem igre i snažnim timskim duhom, kojeg su pokazali ovom prilikom, vrlo su se uspješno nosili s pomutnjom koju je izazvalo pojavljivanje hrvatskih nogometaša na Ininoj benzinskoj postaji.