Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši nogometaš, a sada uspješni mladi kantautor iz Trogira, Slaven Jurić, u novoj pjesmi 'Bijela Zastava' odlučio je progovoriti o često spominjanim vezama između nogometaša i manekenki.


Nakon tri vrlo uspješna singla u izdanju Croatia Recordsa, power balade 'Zajedno do vječnosti', 'Nemir moj' i 'Ikona ljubavi', 'Bijela zastava' donosi nešto sasvim drugačije. 

Veseli, brzi, plesi ritam koji će zanjihati i najukočenije bokove, prodrmati najzahrđalije kukove u nadolazećim vrućim, ljetnim danima.

Vezani članci Iva Šarić Ne prestaju šuškanja o ljubavnim iskricama jedne od naljepših Hrvatica i našeg uspješnog nogometaša Miroslav Škoro Miroslav Škoro objasnio vječnu enigmu jedne svoje pjesme: ''Nikada me nije zanimalo što misli netko tko se zove Mickey Mouse''

Glazbu za novi ljetni HIT potpisuje sam Slaven, tekst mlada talentirana Tea Grbeša, dok je za aranžman i produkciju zadužen, kao i za sve Slavenove pjesme do sada, 'OXY? SOUND STUDIO' iz Bugojna na čelu sa Sašom Živanovom i Miralemom Mandžukom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook