Može li bizarnije?

Mlada pjevačica prodavala suze u bočici: Cijena? Prava sitnica, 12 tisuća dolara!

Noah Cyrus (Foto: Getty Images) Noah Cyrus (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Noah Cyrus (Foto: Getty Images) Noah Cyrus (Foto: Instagram) Noah Cyrus (Foto: Instagram) Noah Cyrus (Foto: Instagram) Noah Cyrus i Lil Xan (Foto: Getty Images) Noah Cyrus i Lil Xan (Foto: Getty Images) Noah Cyrus (Foto: Getty Images) Noah Cyrus i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) +0 Noah Cyrus i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Galerija

Noah Cyrus došla je na ideju kako unovčiti svoju tugu.

Mlađa sestra pjevačice Miley Cyrus, također pjevačica, Noah definitivno zna kako se nositi s teškim situacijama poput prekida ljubavne veze, pa čak i na onaj, recimo šaljiv način. Savršen primjer za to je njezina nedavna odluka da fanovima prodaje svoje suze u bočici.

Pogledaj i ovo Noah Cyrus (Foto: AFP) Baš su se našle Sestra slavne pjevačice u vezi s kontroverznom YouTubericom koja je udana, a bila je i u ljubavnom trokutu?

Naime, 18-godišnja Noah pokrenula je suradnju s jednom internet trgovinom koja je u svoju ponudu uvrstila specijalnu kolekciju njenih isplakanih suza.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NC (@noahcyrus) on

Riječ je o bočici suza Noah Cyrus čija prodajna cijena iznosila čak 12 tisuća dolara, a koje su bile dostupne 48 sati.

"Bočica sadrži približno 12 suza Noah Cyrus isplakanih od tuge. Ne sugerira se konzumiranje sadržaja jer su suze općenito slane i bilo bi prečudno da pijete tuđe suze", stajalo je u opisu proizvoda.

Noah Cyrus (Foto: Instagram) Noah Cyrus (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Pretpostavlja se da je Noah suze isplakala nakon prekida s reperom Lil Xanom koji ju je optužio za prevaru i s kojim je prekinula preko Instagrama.

Noah Cyrus i Lil Xan (Foto: Getty Images) Noah Cyrus i Lil Xan (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Zanimljivo je i da je nedavno objavila novi album naziva "Good Cry" pa je lako moguće da je sve zapravo dio dobro osmišljene promocije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene