U finale Supertalenta plasirali su se Martin Kutnar i Step Boysi, a sve simpatije osvojio je mali "James Bond", šestogodišnji Nino Avdić. Pogledajte što nam je rekao o svojoj slavi!

Galerija


Prva polufinalna emisija Supertalenta je završila, no o emisiji će se još dugo pričati. Iako su finale izborili Martin Kutnar i Step Boysi, simpatije cijele Hrvatske osvojio je preslatki Nino Avdić iz Mostara. Šestogodišnjak zna glavne gradova svih država svijeta, a sinoć je svojim znanjem spašavao svijet kao mala verzija Jamesa Bonda.

Vezani članci Janko Popović Volarić (FOTO: Instagram) Prisni noćni razgovori: Najpoželjniji hrvatski neženja viđen u društvu zagonetne ljepotice Martin Kutnar (Foto: Instagram) Talentirani hrvatski harmonikaš koji se proslavio u Supertalentu nastupio je u New Yorku!

Avdić, Nino Avdić dao je intervju za DNEVNIK.hr nakon što je spasio svijet od zlikovaca. "Dobar je osjećaj, osjećam se (kao zvijezda, op.a.), ja bih bio žiri u talentu", kaže slatki dječak. Želi biti u žiriju za 13 godina, dakle, kada bude imao 19. Za jedanaest godina, odnosno sa 17 planira imati curu!

"Kad hodam po ulici, stalno me netko zaustavlja da pokažem državu i reknem glavni grad i onda se samo osramote", opisuje Nino. Upitan želi li možda biti profesor geografije, Nino otkriva da bi. No nije to jedino zanimanje koje dolazi u obzir. "Bio bih profesor geografije, kuhar, pekar, svašta nešto." Pokazao nam je da ima impresivno znanje i o zmijama te nogometašima.

Nino Avdić (Foto: Anamaria Batur)
Nino Avdić (Foto: Anamaria Batur) - 3

O autogramima i fotografijama s obožavateljima Nino kaže sljedeće: "Nemam ja papir, žele se samo slikati. Slikao sam se 957 puta. Stalno me netko po gradu slika", zaključuje ova mala zvijezda. Što nam je još otkrio preslatki Avdić, pogledajte u videu DNEVNIK.hr-a.

Supertalent pratite na službenim stranicama na Facebooku, Instagramu i YouTubeu. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o svojim omiljenim kandidatima.

Cijelu epizodu možete pogledati besplatno na NOVATV.hr.

Nino Avdić (Foto: Anamaria Batur)
Nino Avdić (Foto: Anamaria Batur) - 2