U finale Supertalenta plasirali su se Martin Kutnar i Step Boysi, a sve simpatije osvojio je mali "James Bond", šestogodišnji Nino Avdić. Pogledajte što nam je rekao o svojoj slavi!


Prva polufinalna emisija Supertalenta je završila, no o emisiji će se još dugo pričati. Iako su finale izborili Martin Kutnar i Step Boysi, simpatije cijele Hrvatske osvojio je preslatki Nino Avdić iz Mostara. Šestogodišnjak zna glavne gradova svih država svijeta, a sinoć je svojim znanjem spašavao svijet kao mala verzija Jamesa Bonda.

Vezani članci Siniša Hotko (Foto: Screenshot) Pogledajte kako je čovjek koji kontrolira i svoje i tuđe misli impresionirao Miju Kovačić! Jakob Bergant (Foto: Screenshot Nova TV) Osebujni Slovenac otkrio ono što su se svi pitali - kako je prenio divovski mač preko granice

Avdić, Nino Avdić dao je intervju za DNEVNIK.hr nakon što je spasio svijet od zlikovaca. "Dobar je osjećaj, osjećam se (kao zvijezda, op.a.), ja bih bio žiri u talentu", kaže slatki dječak. Želi biti u žiriju za 13 godina, dakle, kada bude imao 19. Za jedanaest godina, odnosno sa 17 planira imati curu!

"Kad hodam po ulici, stalno me netko zaustavlja da pokažem državu i reknem glavni grad i onda se samo osramote", opisuje Nino. Upitan želi li možda biti profesor geografije, Nino otkriva da bi. No nije to jedino zanimanje koje dolazi u obzir. "Bio bih profesor geografije, kuhar, pekar, svašta nešto." Pokazao nam je da ima impresivno znanje i o zmijama te nogometašima.

O autogramima i fotografijama s obožavateljima Nino kaže sljedeće: "Nemam ja papir, žele se samo slikati. Slikao sam se 957 puta. Stalno me netko po gradu slika", zaključuje ova mala zvijezda. Što nam je još otkrio preslatki Avdić, pogledajte u videu DNEVNIK.hr-a.

Supertalent pratite na službenim stranicama na Facebooku, Instagramu i YouTubeu. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i videosadržaja o svojim omiljenim kandidatima.

Cijelu epizodu možete pogledati besplatno na NOVATV.hr.