Ona sve plaća?

Nina Kraljić odgovorila svim nezadovoljnicima

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Predstavnica Hrvatske na Eurosongu, Nina Kraljić, čini se ne želi držati jezik za zubima. Nakon što su se i njezini kolege oglasili oko pjesme kojom će predstavljati Hrvatsku, nije dugo trebalo čekati na njezin odgovor.

Nina je odgovor na mnogobrojno negodovanje objavila na svojem Facebook profilu. Čini se kako je Ninu sva podignuta prašina prilično naljutila nakon što se HDS oglasio kako je nezadovoljan pjesmom koju šaljemo na Eurosong.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna ovo se još nije dogodilo! Baby Lasagna i dalje prvi na kladionicama za Eurosong, a nakon Srbije i Islanda sada ima još veće šanse za pobjedu!

'Ono što je nevjerojatno je da pjesmu plaćam JA pa argument apsolutno pada u vodu! Ja od toga zarade nemam i što se mene tiče važnija mi je Hrvatska. I da, nemate pravo opterećivati izvođača sa unutarnjom politikom. Kakve veze ima nacionalno domoljublje s ovim?

Sve što radimo, radimo za što bolji plasman i biramo stoga tada najbolje dobivenu pjesmu, ne biramo glazbu po nacionalnostima, to je apsolutna sramota. Ubijate ono što je glazba: univerzalni jezik i zajedništvo. Sami ste priznali da hrvatski skladatelji često šalju pjesme izvan hrvatskih granica. Zašto je problem obratno? Samo mi imamo problem sa uspjehom čini se i uvijek smo najveći kritičari. Napisali bismo koliko smo hrvatskih pjesama dobili na ponudu ove godine, ali me sram. Sramota me i pričat o domoljublju na ovakav način. Ja, koja sam od starta pričala kako se želim baviti našom etno baštinom. Sramota me nakon milijun pogleda uopće ovo i pisati. Strašno umara ova konstantna negativa, kritiziranje i egoizmi umjesto da nam svima u cilju bude jedno. I molim vas nemojte govoriti da ne želite nanositi štetu kad ju nanosite, umjesto da se posvetite pravom radu, a ne pričama', bila je jasna Nina.

Pretpostavljamo da su Ninu naljutili i mnogobrojni komentari kolega koji su se jučer oglasili oko njezine pjesme.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene