20-godišnja Nina Donelli pažnju privlači glasom, ali i seksi stasom. Uzori su joj Severina, Nives i Lidija.

Galerija


Provokativna slovenska pjevačica Nina Donelli (20) sve je prisutnija na hrvatskom tržištu, i to zahvaljujući prvenstveno svojim društvenim mrežama na kojima je prati više tisuća hrvatskih obožavatelja. Većinom su to mlađi muškarci do 40 godina, ali i djevojke, koje zgodna Nina 'izluđuje' svojim seksi fotografijama s koncerata i egzotičnih putovanja.

Vezani članci Severina Severina se dirljivom objavom oprostila od idola svojeg djetinjstva: "Imala sam sreću upoznati ga" Severina Severina iznijela šokantne detalje o borbi za skrbništvo nad sinom: "Pala sam na 48 kila od stresa, ovo je priča o majci koju maltretiraju"

Prošlog tjedna vratila se Nina puna dojmova sa zimskog odmora iz Dominikanske Republike, na radost svojih brojnih obožavatelja. Nije im ostala dužna pa se okupana morem i suncem pohvalila svojim zategnutim tijelom s tropskih plaža, što je izazvalo pravu eksploziju oduševljenja na njezinim društvenim mrežama.

 

A post shared by Nina Donelli (@nina_donelli) on

"Mi pjevačice na ovim prostorima, da bi bile uspješne i da bi naši koncerti bili posjećeni, moramo se dodatno angažirati kako bismo s publikom bile u posebnom odnosu. Dobra pjesma više nije dovoljna. Glazba se odavno prestala samo slušati, sada pjesma postane popularna ovisno o atraktivnom spotu i posjećenosti na društvenih mrežama, a ne, kao nekad, radijskim emitiranjem. Ništa ja nisam izmislila, nego samo slijedim trend koji su kod nas već doktorirale Severina, Nives i Lidija", kaže Nina koja već skoro dvije godine uživa status najpopularnije slovenske pjevačice.

 

A post shared by Nina Donelli (@nina_donelli) on

A sa spomenutim kolegicama iz Hrvatske redovito zajedno nastupa. Prošlog vikenda nastupala je tako sa Severinom na istom koncertu, na karnevalu u Ptuju. "Severina je puno starija i iskusnija kolegica, megazvijezda i drago mi je da od nje dosta toga mogu naučiti, kao i od mnogih starijih kolegica. No ja imam svoju priču i svoj film i ne posustajem u onome što sam si zacrtala. A to je da me uskoro češće gledate i slušate na hrvatskoj estradi; očekuje vas pregršt senzacija", poručuje slovenska ljepotica.