fatalna Nina

Slovenska Severina? Seksi pjevačica osvaja estradu: "Ona je megazvijezda, ali..."

Nina Donelli (FOTO: Instagram) Nina Donelli (FOTO: Instagram) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Donelli (FOTO: Instagram) Nina Donelli (FOTO: Instagram) +0 Nina Donelli (FOTO: Instagram) Galerija

20-godišnja Nina Donelli pažnju privlači glasom, ali i seksi stasom. Uzori su joj Severina, Nives i Lidija.

Provokativna slovenska pjevačica Nina Donelli (20) sve je prisutnija na hrvatskom tržištu, i to zahvaljujući prvenstveno svojim društvenim mrežama na kojima je prati više tisuća hrvatskih obožavatelja. Većinom su to mlađi muškarci do 40 godina, ali i djevojke, koje zgodna Nina 'izluđuje' svojim seksi fotografijama s koncerata i egzotičnih putovanja.

Pogledaj i ovo Severina Sretna je Severina se stisnula u zagrljaj sebi dragog muškarca, kod njega je provela posljednjih nekoliko dana: ''Toliko radosti na tim slikama…''

Prošlog tjedna vratila se Nina puna dojmova sa zimskog odmora iz Dominikanske Republike, na radost svojih brojnih obožavatelja. Nije im ostala dužna pa se okupana morem i suncem pohvalila svojim zategnutim tijelom s tropskih plaža, što je izazvalo pravu eksploziju oduševljenja na njezinim društvenim mrežama.

 

A post shared by Nina Donelli (@nina_donelli) on

"Mi pjevačice na ovim prostorima, da bi bile uspješne i da bi naši koncerti bili posjećeni, moramo se dodatno angažirati kako bismo s publikom bile u posebnom odnosu. Dobra pjesma više nije dovoljna. Glazba se odavno prestala samo slušati, sada pjesma postane popularna ovisno o atraktivnom spotu i posjećenosti na društvenih mrežama, a ne, kao nekad, radijskim emitiranjem. Ništa ja nisam izmislila, nego samo slijedim trend koji su kod nas već doktorirale Severina, Nives i Lidija", kaže Nina koja već skoro dvije godine uživa status najpopularnije slovenske pjevačice.

 

A post shared by Nina Donelli (@nina_donelli) on

A sa spomenutim kolegicama iz Hrvatske redovito zajedno nastupa. Prošlog vikenda nastupala je tako sa Severinom na istom koncertu, na karnevalu u Ptuju. "Severina je puno starija i iskusnija kolegica, megazvijezda i drago mi je da od nje dosta toga mogu naučiti, kao i od mnogih starijih kolegica. No ja imam svoju priču i svoj film i ne posustajem u onome što sam si zacrtala. A to je da me uskoro češće gledate i slušate na hrvatskoj estradi; očekuje vas pregršt senzacija", poručuje slovenska ljepotica.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene