Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za točno deset dana započinje Zagrebački festival, zato smo vam pripremili seriju mini intervjua kako biste i upoznali izvođače. Prva na redu je Nikolina Tomljanović iz grupe E.N.I.


1. Uskoro nastupate na 62. Zagrebačkom festivalu, koji će se održati 16.01., u Zagrebu.
Sa kojom pjesmom će te nastupiti i kako teku pripreme za nastup?

Predstavljam se pjesmom 'Volim te' Marijana Jelenica (grupa Nola), u aranžmanu i produkciji Nene Belana i Vedrana Križana. Radi se o veseloj ljubavnoj pjesmi u country maniri. Upravo je haljina Dolores Stulic spremna za festival i lagano se upjevavam i pripremam za nastup.

Nikolina Tomljanović iz grupe E.N.I. predstavlja prvi samostalni singl 'Budi tu'

2. Zagrebački festival prošle godine unio je velike promjene te napravio veliki korak naprijed u organizaciji, scenografiji, režiji i produkciji. Što vama osobno znači nastup na ovom festivalu?

Imala sam prilike prošle godine nastupiti na Zagrebačkom festivalu s grupom E.N.I. i potvrđujem kvalitetu "novoga" festivala što je, naravno, i razlog zašto sam željela biti dio ovoga festivala.

3. Pjesme festivala postigle su također i veliki uspjeh na službenoj nacionaloj listi HRTOP40.
Da li vam je drago da su pjesme prepoznate kod slušatelja i publike koja je najbitnija?

Naravno da mi je drago, ipak svi to radimo zbog publike. Sigurna sam da cć sve pjesme polučiti još veći uspjeh nakon samoga festivala.

4. Na čemu trenutno radite, neki novi projekti i koji su vam planovi za 2015. godinu?

U 2015.godini čeka me mnogo rada i snimanja u studiu, mnogo novih krasnih pjesama i možda koji festival. Svakako ću raditi na tome. Album vjerojatno neće izaći ove godine ali nekoliko singlova hoće. Po malo oformljavam bend pa se nadam i radujem nastupima.
 

 
Vezani članci Alka Vuica Estradni glazbeno-scenski spektakl: Naš najdugovječniji festival zabavne glazbe ponudio pregršt zabave Marko Kutlić Marko Kutlić trijumfirao na 67. Zagrebačkom festivalu: "Nisam ovo očekivao i nadao se pobjedi"

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook