Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Britanski princ Harry proveo je noć u ogromnoj hladnjači kako bi se što bolje pripremio za ekspediciju na Antarktiku na koju će ići zajedno s britanskim vojnicima ranjenim u Afganistanu.


29-godišnji princ Harry proveo je 20 sati u hladnjači na temperaturi od minus 35 stupnjeva Celzijusa uz simuliranje jakih naleta vjetra kako bi se pripremio za svoj sljedeći zadatak na Antarktiku. Rekao  je kako mu je najteži trenutak bio ulazak u hladnjaču, dok snimku donosi Reuters.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Od skandala i svađa do rođenja bebe: Prva godina puna kontroverznih trenutaka Meghan dobije baš sve što poželi (Foto: AFP) Udala se u kraljevsku obitelji, a ne poštuje niti jedno pravilo?! Lista svih tradicija koje je Meghan Markle prekršila

>> Zaljubljeni Harry: Još jedno kraljevsko vjenčanje?

Princ Harry i još četiri člana njegovog tima, kojima su amputirani udovi nakon ranjavanja u Afganistanu, testirali su odjeću koju će nositi dok budu prelazili 320 kilometara preko Antarktika.
Ekspediciju na Antarktiku realizirat će se krajem studenoga, a sve organizira humanitarna organizacija za pomoć ratnim invalidima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook