Poznata hrvatska dizajnerica Ana Maria Ricov snimila je kampanju za novu kolekciju.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Slika nije dostupna Modna revija koja je oduševila okupljena! Slika nije dostupna Dizajnerske nade u sklopu Dove FASHION.HR-a

Ana Maria Ricov briljirala je predstavivši kolekciju za sezonu jesen zima 2012-2013 u ožujku na Dove Fashion.hr-u. Miljenica modnih stručnjaka i taj puta pokazala je svoje iznimno znanje u osmišljavanju i izradi odjevnih predmeta, te igri krute i nabrane forme.

Zaštitno lice nove Ana Marine kampanje prelijepa je hrvatska manekenka Tatjana Galić, make-up potpisuje Ivana Zečić, a sve je zabilježila fotografkinja Jelena Balić.

>> Luksuz, mašta i dekoracija: To vas čeka na Dove FASHION.HR-u!

Stvarajući svoju kolekciju Ana Maria Ricov zamišlja ženu koja u svojoj odjeći mora provesti veći dio dana te se osjećati nesputano i slobodno. Iz tog razloga odabrala je prirodne materijale poput vune, pamuka i viskoze. Paleta boja sastoji se od vrlo umjerenih tonova crne i sive koje su u nekim momentima razbijene jarkom zelenom i ljubičastom.

Kolekcija je u ožujku dobila puno pozitivnih komentara, a kampanja je snimljena popratno, uz dolazak same kolekcije u prodaju. Sada sam u finalnoj fazi pripremanja nove kolekcije, koja će ubrzo biti predstavljena i veselim se reviji koja slijedi',  izjavila je Ana Maria Ricov.

Ana Maria će svoju novu kolekciju za sezonu proljeće-ljeto 2013. predstaviti za desetak dana na Dove Fashion.hr-u koji će se održati u bivšoj tvornici Gredelj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook