Nitko nije zaboravio šarmantnog Rosovog sina!


Diljem svijeta fanovi slave 20. obljetnicu od početka prikazivanja popularne serije 'Prijatelji'. Iako se serija odavno ne snima, Ross, Rachel, Monica, Chandler i Phoebe i dalje zabavljaju obožavatelje diljem svijeta.

Vezani članci Max Wright (Foto: Screenshot) Preminulog glumca svi se sjećaju iz "Alfa", ali malo tko ga pamti iz jedne još popularnije serije Matt LeBlanc (Foto: Screenshot) Joey iz ''Prijatelja'' neprepoznatljiv: Ovakvog ga pamtimo iz serije, a fanovi se sad u šoku pitaju: ''Tko je ovaj čovjek?''

Još je jedan lik posebno svima prirastao srcu. 22- godišnji Cole Sprouse glumio je Bena, sina Rossa Gellera od 2000. do 2002. godine. Nekoć slatki dječačić, no danas je on pravi zavodnik.

Detalji koje definitivno niste znali o 'Prijateljima'!

Nakon te uloge u "Prijateljima" glumio je u seriji Disney Showa The Suite Life of Zack and Cody/The Suite Life on Deck gdje se pojavio s bratom blizancem Dylanom. Braća su 2010. godine bili najplaćeniji glumci Disneyevog kanala s 40.000 dolara zarade po svakoj epizodi.

Cole danas studira arhitekturu na New York Universityju, kao i njegov brat Dylan koji je odabrao školovanje u dizajnu kompjutorskih igara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook