Jahte i tulumi

NEĆAKINJE LADY DIANE Bujne plavuše kojima ni fizički obračun nije stran

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanska plemenitaška obitelj dala je Lady Dianu, jednu od najomiljenijih Britanki svih vremena, no njezine nećakinje skroz su druga priča

Britanska plemenitaška obitelj Spencer, iz koje je potekla nikad prežaljena princeza Diana, obilježila je plemstvo u Velikoj Britaniji na više načina. No, danas je situacija bitno drugačija nego što je bila nekad.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Povijest se ponavlja? Pogledajte čime je to Kate Middleton sve podsjetila na princezu Dianu, što kralj Charles misli o tome?

Naime, Dianine nećakinje Kitty, Eliza i Amelia daleko su od uglađenosti i finoće koju je imala pokojna princeza. One su poznate prvenstveno po seksi fotografijama na Instagramu. Zgodne plavuše ne skrivaju svoje bogatstvo, a redovito su viđene na svim važnijim društvenim događanjima. Obožavaju cure modne revije, zavođenje seksi frajera, ali i plovidbu na svojoj jahti.

Tulumare na najpoznatijim svjetskim destinacijama, ali i pohode četiri svjetska modna tjedna. Jedna od njih, Amelia, uhićena je kada je udarila nesretnog mladića dok je čekala red za McDonalds nakon izlaska u Cape Townu, gdje je odrasla. Valjda je bila gladna. Djevojke su kćeri Dianinog brata Charlesa i nekadašnje manekenke Victorije Lockwood, a djetinjstvo im je obilježio razvod roditelja te problemi s ovisnošću i anoreksijom njihove majke. Iako su se školovale u naprestižnijim školama, cure ne rade previše, jer nemaju potrebu za tim. Bogatstvo njihove obitelji kreće se oko 100 milijuna funti.

 

Cape Town

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene