Britanska plemenitaška obitelj dala je Lady Dianu, jednu od najomiljenijih Britanki svih vremena, no njezine nećakinje skroz su druga priča


Britanska plemenitaška obitelj Spencer, iz koje je potekla nikad prežaljena princeza Diana, obilježila je plemstvo u Velikoj Britaniji na više načina. No, danas je situacija bitno drugačija nego što je bila nekad.

Vezani članci Kate Middleton Kate Middleton završila u samoizolaciji, bila je u kontaktu s osobom pozitivnom na koronavirus Princeza Diana i princ Charles Evo tko je žena zbog koje je Diana vjerovala da joj Charles planira smjestiti kobnu nesreću, danas je jako bliska s Williamom i Harryjem

Naime, Dianine nećakinje Kitty, Eliza i Amelia daleko su od uglađenosti i finoće koju je imala pokojna princeza. One su poznate prvenstveno po seksi fotografijama na Instagramu. Zgodne plavuše ne skrivaju svoje bogatstvo, a redovito su viđene na svim važnijim društvenim događanjima. Obožavaju cure modne revije, zavođenje seksi frajera, ali i plovidbu na svojoj jahti.

Tulumare na najpoznatijim svjetskim destinacijama, ali i pohode četiri svjetska modna tjedna. Jedna od njih, Amelia, uhićena je kada je udarila nesretnog mladića dok je čekala red za McDonalds nakon izlaska u Cape Townu, gdje je odrasla. Valjda je bila gladna. Djevojke su kćeri Dianinog brata Charlesa i nekadašnje manekenke Victorije Lockwood, a djetinjstvo im je obilježio razvod roditelja te problemi s ovisnošću i anoreksijom njihove majke. Iako su se školovale u naprestižnijim školama, cure ne rade previše, jer nemaju potrebu za tim. Bogatstvo njihove obitelji kreće se oko 100 milijuna funti.

 

Cape Town

A photo posted by Kitty Spencer (@kitty.spencer) on