Natjecateljice izbora za Miss Hrvatske pokazale su vještine u kuhinji.


Osim što su lijepe, probitačne i talentirane, finalistice izbora za Miss Hrvatske su i prave domačice. U kuhinji Ilirije resorta, pod budnim okom kuhara Irene Žilić, Marijane Zrilić, Vesne Knez, Ante Zupčića i Perice Stojanova , djevojke su odlučile pripremiti menu za uzvanike dobrotvorne večere.

Vezani članci Branka Krstulović (Foto: Bojan Zibar/Zvonimir Ferina) Unatoč tome što se od modnih pista davno oprostila, bivšoj Miss Hrvatske na izgledu bi pozavidjele brojne žene Branka i Hrvoje Krstulovic (Foto: Goran Jakus/PIXSELL) Prije nego što se skrasila s poduzetnikom, lijepu Branku Sandi Cenov javno je zaprosio pjesmom

Projekt Miss Gastro prvi put je napravljen za 25 godina postojanja Miss Hrvatske te su djevojke podjeljene u pet timova na čelu kojih su kuhari Ilirija Resorta, pokazale svoja umjeća i kuhinje svog kraja.

Zadatak je bio od nekolicine namirnica donirane od Sonik trgovina te doniranih vina Kutjeva d.d. u humanitarne svrhe napraviti pravi Gastro kutak. Pomoć pri projektu te odlične savjete davali su im kuhari domaćini.

Osim mediteranske do kontinentalne kuhinje, djevojke su predstavile ujedno i svoje darove, te su tako na humanitarnoj večeri prikupljale novac za udrugu Debra. Buduća Miss Hrvatske će uz poklon donacije, snimiti i humanitarni video u udruzi Debra te će predstavljati svoj humanitarni projekt na Miss Worldu. Ako kojim slučajem pobjedi na predstavljanju projekta, ulazi u top pet super finalistica Miss World.

Cijela atmosfera dobrotvorne večeri potrajala je dugo u noć uz glazbenike Sandija Cenova.

Izbor za Miss Hrvatske je pred nama. Danas, u utorak, 26. listopada u 20 sati izravan prijenos pratite na našem portalu Dnevnik.hr.

Hrvatski lanac srebrnarnica ARGENTUM, idealni modni dodaci ženskoj ljepoti.