Među najboljima!

National Geographic uvrstio INmusic među tri najbolja svjetska festivala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U članku koji preporučuje ljetna događanja diljem svijeta te države koje turistima i putnicima nude nešto novo i zanimljivo, ime INmusic festivala nalazi se u društvu najvećih!

Veliko međunarodno priznanje ponovno stiže na adresu najvećeg hrvatskog open air festivala. Jedan od najuglednijih i najcjenjenijih svjetskih magazina National Geographic Traveller s dugom tradicijom u istraživanju novih i zanimljivih svjetskih lokacija, u svom najnovijem svibanjskom tiskanom izdanju među tri ljetna glazbena festivala koja svakako treba posjetiti ističe upravo zagrebački INmusic festival!

>> Lineup INmusic festivala sve bogatiji – dolazi Team Ghost!

U članku koji preporučuje ljetna događanja diljem svijeta te države koje turistima i putnicima nude nešto novo i zanimljivo, ime INmusic festivala nalazi se u društvu Sunrise festivala iz Velike Britanije te brazilskog Sónar Sao Paulo festivala.

Naglašena je etabliranost INmusic festivala u odnosu na druge hrvatske glazbene festivale, a ističe se i izniman ovogodišnji lineup te privlačna lokacija održavanja festivala koja zbog blizine centra glavnog hrvatskog grada omogućuje brojne dodatne pogodnosti.

Pogledaj i ovo showbuzz Dečki iskreno Achromatic Attic: 'Bolje Porin u džepu, nego golub na grani'

Osim dolaska na INmusic festival, preporučuje se i posjet francuskim poljima lavande ili avanturističko ljetovanje na Aljasci, uživanje u talijanskoj operi ili pak egzibicionistička biciklistička vožnja središtem Londona, a za one mirnijeg duha preporuča se posjet Stonehengeu tijekom ljetnog solsticija ili bezbrižno odmaranje na australskom jazz festivalu. Činjenica da se INmusic festival nalazi u društvu najpoznatijih svjetskih turističkih atrakcija još jednom dokazuje i potvrđuje snagu brenda INmusic festivala te veliki značaj za kontinentalni turizam, ali i turizam cijele Hrvatske te njezinu prepoznatljivost u svijetu.



Podsjetimo da je INmusic festival ove godine uvršten i na popis 10 najboljih svjetskih festivala uglednog američkog The Huffington Posta, 10 najboljih europskih festivala poznatog britanskog travel portala GlobalGrasshopper te španjolskog travel portala Tripteria, 7 najboljih svjetskih festivala američkog travel portala Travelfreak, a nalazi se i na popisima najboljih festivala ostalih međunarodnih internetskih portala specijaliziranih za lifestyle i putovanja kao što su Lifestyle Mirror, Travel daily UK, Travelbite, Statravel itd. Prošle je godine INmusic festival uvršten na popis 50 najboljih svjetskih festivala jedne od najvećih medijskih kuća CNN, a London Times ga je smjestio na svoj popis 20 najboljih u Europi.

Svoj su nastup na ovogodišnjem INmusic festivalu potvrdili Arctic Monkeys, Iggy and the Stooges, Basement Jaxx, Bloc Party, Editors, NOFX, Airbourne, Stealing Sheep, Team Ghost, Atheist Rap, Dikta, A Toys Orchestra, Mile Me Deaf, Rangleklods, Dosh Lee, She Loves Pablo te Radio Aktiv, a ove će godine na INmusic festivalu nastupiti i zagrebački bend Achromatic Attic koji je pobijedio na glazbenom natječaju te bend Roger The Mascot koji je pobijedio na natječaju „All about the music“ u sklopu kojeg su se britanski bendovi natjecali za nastup na INmusic festivalu.

Ulaznice za INmusic festival prodaju se po cijeni od 399 kuna na svim prodajnim mjestima Tisak media centra diljem Hrvatske. Do 20. svibnja se putem internetske stranice INmusic festivala svi nezaposleni mogu prijaviti i ostvariti popust od 50 kuna na važeću cijenu festivalske ulaznice. Popust od 50 kuna na važeću cijenu ulaznice putem raznih nagradnih igara i akcija daje i Ožujsko pivo kao generalni pokrovitelj INmusic festivala. Detaljne informacije o prodajnim mjestima, načinima kupovine i ostvarivanja navedenih popusta mogu se pronaći na internetskoj stranici INmusic festivala, a važno je naglasiti da se dobiveni popusti ne mogu kumulativno iskoristiti.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene