Urnebesni uradak

Napravio jedan od gorih intervjua i još je uspio nagovoriti na spoj!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Intervju je započeo brbljajući kako je on nervozan te da mu prijatelji u pubu neće vjerovati da je pričao sa slavnom glumicom.

Urnebesni video koji je nakon sinoćnjeg objavljivanja na YouTubeu već postao hit, donosi intervju novopečenog novinara i holivudske glumice Mile Kunis.

Pogledaj i ovo Ashton Kutcher i Mila Kunis Je li im trebalo to? Od omiljenog para preko noći su postali najomraženiji, a svemu je krivo jedno pismo: "Svjesni smo boli koju su..."

Riječ je o prvom intervjuu u karijeri mladog novinara Chrisa Starka s BBC Radio 1 koji je s Milom intervju radio povodom filma 'Carstvo Velikog Oza'.

Ovaj šašavi novinar i radijski DJ intervju je započeo pričajući o tome kako je on nervozan te kako njegovi prijatelji neće vjerovati kad čuju da je razgovarao sa slavnom Milom Kunis.

Prvo pitanje bilo mu je: 'Jesi li uživala biti ružna jednom u životu, sad u ulozi vještice zato jer si generalno uvijek 'vruća'?'

Mila se konstantno smijala pitanjima i brbljanju nervoznog novinara koji joj je ispričao sve o svojim prijateljima, a pozvao ju je i u pub u koji izlazi da s njima proba ispijati žestice i gledati tekme.

Glumica je poziv prihvatila, ali je rekla da će doći tek kad ozdravi jer je prilično bolesna. Dodala je kako joj je to 'najbolji intervju ikad' te je uživala u ležernijoj formi razgovora od 'rešetanja pitanjima'.

Nakon što su nekoliko minuta razgovarali o svemu i svačemu, Chris je shvatio da je nije pitao niti jedno pitanje vezano uz film koji je i bio povod intervjua. No, Mila je odbijala rekavši kako joj je ovako puno zanimljivije.

Stark ju je čak pokušao nagovoriti da mu bude i pratnja na svadbi na koju će ići ovog ljeta, ali ga je morala odbiti jer tad radi 'Ozbiljno, ne šalim, zaista moram tad raditi', uvjeravala ga je.

Chris se toliko uspaničio prije nego što je video završio online, a već ima preko pola milijuna pregleda, da je cijelu večer zatrpavao Twitter svojim nervoznim statusima.

'Moj intervju s Milom Kunis ide van sutra. Generalno sam nervozan što će ga ljudi čuti. Uspaničario sam se, haha'

'Ovaj intervju se oteo kontroli, zar ne? Ludo. Jesam li zaista dospio na glavnu stranicu YouTubea? Suludo!'

'Pa... Koji čudan dan. Pub, uskoro, netko?'

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene