Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hvala vam na svim lijepih čestitkama koje su stigle u našu redakciju! Imamo i dobitnike!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Papa Franjo Papa Franjo obratio se vjernicima: ''Neka ovo bude prilika za sve da otkriju obitelj kao kolijevku života i izvor mira'' Blagdanske SMS čestitke (Foto: iStock / Getty Images Plus) Nek se mobiteli zažare od ranog jutra: Ovo su najbolje čestitke za Božić!

Na našu adresu: Nova TV (za portal Dnevnik.hr), Remetinečka cesta 139, 10 000 Zagreb, stizale su nam vaše čestitke, a naša redakcija odlučila je tko je najbolji. Svaka je bila kreativna i zanimljiva i bilo nam je jako teško odlučiti se za pobjednika. Zato smo odabrali dvije dobitnice na čiju adresu će doć poklon paketi!

Dobitnice su: 

Violeta Salopek

Marica Crnčević

Čestitamo! Uskoro ćemo objaviti sve pristigle čestitke na našem portalu Dnevnik.hr!

>> Kako zvuči hrvatska verzija 'Santa Baby'? Poslušajte!

Predblagdansko razdoblje nosi najslađe obveza koje nas snađu tijekom godine. Nemamo nikakva problema s odlaskom u shopping kako bismo nabavili darove za svoje najbliže, okitili dom, božićna drvca, kao i pripremili većinom i previše gastronomskih delicija za nepce svih koji vam dođu u posjet, računajući, naravno, prvenstveno sebe.

No, tu je još nešto. Kako čestitati Božić i Novu Godinu onima koji nisu uz vas i koje nećete vidjeti ovog mjeseca, kako im čestitate blagdane, preko Facebooka, SMS-om, telefonski ili pak, na onaj 'starinski' način - lijepim i maštovitim čestitkama?

Hvala vam na vašim radovima, uljepšale su našu malu redakciju!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook