Neodoljiva mezimica

Nakon modnih revija, sad osvaja i po nogometnim terenima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nalazila se na modnoj reviji ili na nogometnom terenu, malena Harper Beckham svojom pojavom oduševi sve koji se nađu u njezinom društvu.

S obzirom da joj je majka modna dizajnerica Victoria Beckham, a otac proslavljeni nogometaš David Beckham, nimalo ne čudi što je dvogodišnja djevojčica često viđen gost kako na modnim revijama tako i na nogometnom terenu.

No, ovog je puta Harper odjenula dres, obula roza kopačke i dala svoj prvi gol pod kalifornijskim suncem. Da je riječ o dječaku, lako bismo mogli zaključiti kako će zasigurno krenuti stopama starije braće - Brooklyna, 14, Romea, 10 i Cruza, 8. Ipak, kad je riječ o djevojčici, takav zaključak nije lako izvesti.

Pogledaj i ovo David Beckham - 1 Odrekli se odgovornosti Zbog nove razgolićene fotke Davida Beckhama iz poznate tvrtke izdali su posebno upozorenje: ''Ne dolaze svi s njime''

>> Neodoljivo, zar ne? Harper našla dečka i to - slavnog!

Harper je s nogometnom loptom bila nevjerojatno slatka, a sa strane su stajali članovi njezine obitelji koji su je bodrili u njezinoj akciji. Tata David sve je zabilježio kamerom, a mama Victoria je uzbuđeno pljeskala.

Ukoliko se Harper i odluči na nogometnu karijeru jednog dana kad odraste, sigurno će imati Davidovu podršku.

Umirovljeni nogometaš nedavno je izjavio kako mu ne bi smetalo da se njegova djevojčica profesionalno bavi nogometom. Pa sve više žena igra nogomet, to je normalna stvar i u Americi i u Europi, izjavio je David jednom prilikom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene