Ne propustite

Na Doma TV: Kevin Costner u mini seriji 'Hatfieldovi i McCoyevi'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uloga koja je Costneru donijela Zlatni globus, stavila ga je u centar obiteljske svađe koja je pisala američku povijest - ova vam priča donosi ljubav, strast, intrige…

Mini seriju koja je oduševila gledatelje diljem svijeta i osvojila mnogobrojne nagrade, ove nedjelje ne propustite u 20 sati na programu Doma TV-u.

Pogledaj i ovo Kevin Costner Ovo postaje sve ružnije Slavni šarmer supruzi nudi milijune da se makne iz njegove kuće, ona ima jasan cilj koji želi postići i krši sve što je obećala!

>> Obiteljska svađa koja je pisala američku povijest!

Zvjezdana glumačka ekipa predvođena Kevinom Costnerom, koji je za ovu ulogu nagrađen prestižnom nagradom Zlatni globus, i Billom Paxtonom u mini seriji 'Hatfieldovi i McCoyevi' donosi istinitu priču o legendarnoj obiteljskoj svađi koja je trajala desetljećima, a gotovo je pokrenula rat između Kentuckyja i Zapadne Virginije.

To je kronika o sukobu klanova koji su inspirirani strašću, osvetom, hrabrošću, žrtvom, zločinima i optužbama. Upravo njihov sukob zauvijek je transformirao dvije obitelji i regiju u kojoj žive.

Saga o Hatfieldima i McCoyima počinje s Devilom Anseom Hatfieldom (Kevin Costner) i Randallom McCoyem (Bill Paxton). Ta dva prijatelja i suborca bila su bliska sve do kraja Građanskog rata, kada se vraćaju svojim kućama, jedan blizu drugoga – Hatfield u Zapadnu Virginiju, a McCoy na drugu obalu granične rijeke Tug, u Kentucky.

Sve veća napetost, nerazumijevanje i ogorčenost uskoro će prerasti u sveopći rat između dvije obitelji. Kako neprijateljstvo raste, u sukob se uključuju obitelj, prijatelji i vanjske sile, što dvije države dovodi na rub novoga građanskog rata. Sraz klanova počinje kad jedan Hatfield ubije McCoya, a kći Randalla McCoya i sin Devila Ansea Hatfielda započnu burnu i zabranjenu ljubavnu vezu….

Uzbudljivu, romantičnu, ali prije svega životnu priču, ne propustite svake nedjelje tijekom svibnja na programu Doma TV-u.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene