Hvala kirurgu!

Jedna od najuspješnijih manekenki današnjice ne želi priznati operacije, no fotografije iz prošlosti otkrivaju istinu

Bella Hadid (Foto: Profimedia, Getty) Bella Hadid (Foto: Profimedia, Getty) Profimedia, Getty 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid (Foto: Profimedia, Getty) Bella Hadid (Foto: Profimedia) Bella Hadid (Foto: Profimedia) Bella Hadid (Foto: Profimedia) Bella Hadid (Foto: Profimedia) Bella Hadid (Foto: Getty) Bella Hadid (Foto: Getty) Bella Hadid The Weeknd (Foto: Getty) The Weeknd, Selena Gomez (Foto: Getty) +0 Bella Hadid (Foto: Profimedia) Galerija

Bella Hadid 2014. godine potpisala je ugovor s prestižnom agencijom IMG Models.

Ona je jedno od najtraženijih modnih lica današnjice.

Pogledaj i ovo Bella Hadid i The Weekend (Foto: Profimedia) Druga šansa Prije dvije godine na bini se izmicao da ga ne dodirne zbog druge, a sada su opet ludo zaljubljeni

Radi se o 21-godišnjoj manekenki Belli Hadid koja slavu može zahvaliti mami, reality zvijezdi Yolandi Hadid, ali i godinu dana starijoj sestri Gigi koja je prva postala tražena manekenka.

Bella Hadid (Foto: Profimedia) Bella Hadid (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Bella je tako u vrlo kratkom roku postala traženo lice, a u karijeri i popularnosti su joj svakako pomogle i bliske prijateljice Kendall i Kylie Jenner, ali i dvogodišnja veza s glazbenikom The Weekndom koju je navodno prekinuo upravo on zbog Selene Gomez.

The Weeknd, Selena Gomez (Foto: Getty) The Weeknd, Selena Gomez (Foto: Getty) Foto: Getty

Ljubavni trokut krajem 2016. godine poprilično je zabavljao znatiželjnu javnost, što je Belli donijelo dodatni publicitet, a posljednjih se tjedana šuška kako su golupčići obnovili romansu, iako nitko od glavnih aktera nije želio komentirati napise.

Bella Hadid The Weeknd (Foto: Getty) Bella Hadid The Weeknd (Foto: Getty) Foto: Getty

Njezina karijera započela je još 2012. godine, no prijelomni trenutak dogodio se 2014. godine kada je Bella potpisala ugovor s prestižnom agencijom IMG Models. U međuvremenu je snimila brojne prestižne naslovnice, nosila brojne revije, a postala je i Victoria's Secret anđelica.

Bella Hadid (Foto: Getty) Bella Hadid (Foto: Getty) Foto: Getty

Upravo je na pisti 2017. godine srela svog bivšeg dečka The Weeknda, svega dva mjeseca nakon prekida, dok se još nije znalo za njegovu vezu sa Selenom Gomez.

Bella Hadid (Foto: Profimedia) Bella Hadid (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Iako Belli nitko ne može osporiti ljepotu, smeđokosa ljepotica nikada nije htjela priznati da je njezina tjelesna promjena rezultat i dobrog plastičnog kirurga, a fotografije iz prošlosti itekako potvrđuju da je bilo odlazaka kod istog.

Bella Hadid (Foto: Profimedia) Bella Hadid (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Kao prvo, njezin nos se potpuno promijenio od početaka, a što je još drugačije na njoj, procijenite sami na prije i poslije fotografijama. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene