'Kad se obogatim'

Tko se tko vrti po glavi 18-godišnjakinje? Modrić, Mandžukić, Srna...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada Novaljka Petra snimila je spot za novu pjesmu Kad se obogatim. Modrić, Mandžukić i Srna našli su se u stihovima ove vesele i radiofonične pjesme koja će uskoro doživjeti svoju premijeru.

Modrić, Mandžukić i Srna našli su se u stihovima nove pjesme mlade glazbenice Petre Kovačević. KAD SE OBOGATIM naziv je novog singla za koji je Petra ovih dana snimila i spot. Premijera spota redatelja Filipa Dizdara očekuje nas već sljedeći tjedan kada ćemo po prvi puta čuti i novu pjesmu autora Branimira Mihaljevića.

Pogledaj i ovo showbuzz Showbuzz ❤ Želi postati nova zvijezda na hrvatskoj estradi!

'Jako sam sretna i zadovoljna i jedva čekam da svi vidite i čujete što smo pripremali mjesecima. Pjesma je prava zezalica i nemojte ju doslovno shvatiti. Spot je sniman nekoliko dana, a kako smo Filip i ja kliknuli kada smo radili na pjesmi Ajmo plesat, nije bilo razloga da mijenjam tim. Kako zvuči moja nova pjesma i kako izgleda novi spot, pokazat ćemo ubrzo!', izjavila je mlada glazbenica Petra Kovačević.

>> Ima i stas i glas: 18-godišnja Petra nova je nada hrvatske scene

Spot za pjesmu 'Kad se obogatim' sniman je na nekoliko lokacija u gradu te video studiju u Adamovcu, a redateljsku palicu i ovoga je puta preuzeo mladi Filip Dizdar. Stihove potpisuje FAYO, a glazbu i aranžman Branimir Mihaljević.

Petra Kovačević osamnaestogodišnja je glazbenica iz Novalje koja se hrvatskoj javnosti po prvi puta predstavila pjesmom Ajmo plesat. Nedavno se u Zagrebu predstavila prvim samostalnim koncertom u klubu Shamballa, a mlada se glazbenica priprema za koncerte koji ju očekuju već ove zime.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene