Iskreno priznao

'Zbog duge kose sam seksi i imam bolji ljubavni život'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mačak je prvo htio odrezati kosu, a nakon šišanja je požalio. No, spasile su ga nove ekstenzije koje je uredio ombre bojanjem.

Iako su ga svi savjetovali da skrati kosu, Mačak ipak nije poslušao njihove savjete dok mu nije to predložila njemu posebno draga osoba.

Pogledaj i ovo Marko Grubnić (Foto: Instagram) Perika ili? Kakva transformacija! Marko Grubnić pohvalio se dugom kosom i šiškama koje je nekad nosio

Svima nam je jako poznato da je kosa Markova velika ljubav i da svakodnevnom brigom njeguje svoju kosu kod frizera.'Već pri prvim rezovima škara sam zažalio, no nije više bilo povratka', izjavio je Mačak.

>> Nakon objave razvoda napravila tetovažu i otkrila s kim se zabavlja!

Baš je tako mislio dok ga Lea Bikić, vlasnica 'GT Salona', nije spasila svojim pozivom te u najkraćem mogućem roku naručila ekstenzije u njegovoj boji i Marko se samom spoznajom da će opet imati kosu bezbrižno prepustio timu frizerskog salona, koji su ubrzo vratili Mačku osmjeh na lice i stari izgled, no ovaj puta su se poigrali s nijansama, pa se tako Mačak odlučio za popularni ombre koji krasi glave mnogih svjetskih zvijezda.

'Tako mi je drago što živim u 21. stoljeću i što ti kosa doslovno može narasti u roku od dva sata. Ja volim dugu kosu, osjećam se seksi s dugom kosom, ona mi daje posebnu energiju, a moram priznati da mi je seksualni život puno zanimljiviji s dugom kosom', našalio se Mačak.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene