Njezina modna priča počela je u Splitu, a nastavlja se u inozemstvu.


Revija Givenchy Haute Couture Spring Summer 2017 održana je u Parisu u sklopu Men's Fashion Weeka. Na glamuroznoj reviji našlo se mnoštvo kreacija koje zaista oduzimaju dah, a nosili su ih imena s A-liste modela svijeta. S poznatom Kendall Jenner, Irinom Shayk, Nataliom Vodianovom, Joan Smalls, Maria Carlom Boscono i Bellom Haddid pistom je prošetala i naša manekenka po drugi put ekskluzivno za modnu kuću Givency.

Faretta, Kendall Jenner i Bella Haddid (Foto: PR)

Rame uz rame s najvećim modnim ikonama svjetske modne scene našla se tako Faretta, model iz zadarske modne agencije Colors Model Management.

Farreta (Foto: PR)

Faretta je inače ekskluzivni model Givenchy i trenutno najtraženije novo lice u svijetu modne industrije. Svi je traže i pričaju o njoj. Prva ju je primjetila modna agentica Anna Gojanović. Anaa je lansirala u svijet mode i mladu Arianu Kopljar koja je postigla svjetski uspjeh u rekordnom vremenu.

Farreta (Foto: PR)

Lijepu Farettu prije godinu dana zaustavila je Anna Gojanović na splitskoj rivi i odmah predvidjela svjetsku karijeru superstar modela! Faretta se već sada preselila u Paris, a odmah na jesen ide u New York gdje počinju nove kolekcije proljeće ljeto 2017. Faretta se isključivo želi baviti modom i u potpunosti se posvetiti svojoj karijeri.

Farreta (Foto: PR)

Osim svoje matične agencije Colors Model Managementa Farettu zastupa Elite Worldwide i agencije The Society u kojoj su svjetski poznati modeli poput Kendall Jenner,Adriane Lime i Andreje Pejic.

Farreta (Foto: PR)

Nema sumnje, nakon značajnog uspjeha mlade Ariane Kopljar, blistava budućnost je i pred modelom Farretom.