Greške u filmovima - toga nikad dosta. I nikad im kraja. Donosimo novu dozu starih grešaka.


U kina dolaze novi SF filmovi. Tako ćete već idućeg tjedna moći pogledati 'Elysium' i 'Percy Jackson: Sea of Monsters'.

Vezani članci Filmovi KVIZ: Prepoznajete li ove filmove iz '90-ih prema samo jednoj sceni? Popravili tetovaže - 5 Užasne tetovaže pretvorili u umjetnička djela i dokazali da se sve greške mogu ispraviti

>> I filmovi o superherojima puni su grešaka - Pogledajte!

Stoga je ovo idealna prilika za prisjetiti se nekih prijašnjih fantastičnih naslova, i to kroz onaj zanimljivi segment kojeg gotovo nikad ne primijetite - grešaka u njima.

'Čarobnjak iz Oza' (1939)


U sceni u kojoj se Dorothy (Judy Garland) i Strašilo (Ray Bolger) bore s drvećem, Dorothyne cipele su potpuno vidljive. I, ukoliko pažljivo pogledate, crne su boje, a ne crvene kakve bi trebale biti.'Gospodar prstenova: Povratak kralja' (2003)


U prvoj sceni Gandalfove obrve su crne, dok u idućoj ima sijede obrve. Ovakav detalj zasigurno niste primijetili u ovoj raskošnoj produkciji.'Zlatni kompas' (2007)


Tijekom večere na kojoj Lyra (Dakota Blue Richards) upoznaje gospođu Coulter (Nicole Kidman) Lyrino piće mijenja boju. Od zlatno narančaste postaje tamno crveno.​‘Labirint' (1986)

Kad su Sarah (Jennifer Connelly), Ludo, Hoggle i Sir Didymus napokon ušli u grad goblina i došli do fontane dočekalo ih je mnoštvo ovih čudovišta. A kod jednog od njih jasno se mogla vidjeti ruka lutkara koji ga je pokretao.'Pirati s Kariba: Prokletstvo Crnog bisera' (2003)


Kad je medaljon pao u škrinju bio je više od pola prekriven krvlju. No, ipak u trenutku kad je Barbossa (Geoffrey Rush) srušio Elizabeth (Keira Knightley) na tlo, držao je medaljon u ruci i na njemu nije bilo ni malo krvi. Ipak, kasnije se na njemu krv pojavila.'Gospodar prstenova: Prstenova družina' (2001)


Kad se Frodo (Elijah Wood) prestao kotrljati po snijegu nogavica se podigla i otkrila lažna hobbit stopala koje je 'navukao' na svoja radi uloge.'Harry Potter i odaja tajni' (2002)

U sceni u kojoj Snape (Alan Rickman) gura Malfoyja (Tom Felton) vidi se i kamerman s lijeve strane.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook